Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Габриела: Глюко Баланс ми помогна да преодолея преддиабет

Габриела споделя как хранителната добавка Глюко Баланс й е помогнала за излекуване от опасното състояние

Привет! Аз съм Габриела и съм на 45 години от град Ловеч. Честно казно не мога да се похваля с много здравословен начин на живот. Имам наднормено тегло, от което не успях да се отърва след раждането на второто си дете и освен това работя на бюро.

Досега не съм имала никакви оплаквания като болки във врата или кръста, което е типично за хората, които са пред монитора по цял ден, но липсата на движение ме удари другаде.

Първият симптом на преддиабет, който забелязах е, че започнах да се чувствам ненормално уморена по цял ден. Също така забелязах,че уринирам повече през нощта и съм по-жадна. Веднага се усъмних, че може да е диабет и отидох на лекар.

За мое щастие се оказа, че състоянието ми все още не е прерастнало в диабет. Лекарят ми ме посъветва веданга да започна да взимам мерки, като тренировки, диета, лекарства и т.н. Ако трябва да сме честни ми беше доста трудно да спазвам стриктно диетата и графикът за физическа активност и подобрението беше само минимално.

Четейки, притеснена за състоянието си, в интернет, попаднах на Глобал Хелт Глюко Баланс. Продуктът беше с 50% намаление и цената беше много приемлива. Реших да си го поръчам и да пробвам.

Още на първия месец след изпиването на една опаковка Глюко Баланс индекса на глюкозата в кръвта ми се беше подобрил значително. Не казвам, че само продуктът е виновен за това, но със сигурност повлия състоянието ми.

Разбира се, внимавам какво ям и наблягам повече на движението, но добавката имаше ефект в моя случай. Цената е много разумна и ако имате колебания, не трябва да се чудите. Пробвайте и се надявам и при вас да има същия ефект.

2 на цената на 1! Глюко баланс: Осигурете контрол върху кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *