Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Dr. Silver ме спаси от вечните ми летни разстройства и от болезнените херпеси

По трудния начин открих древно средство за справяне с вечните ми стомашни разстройства, които буквално ми съсипваха лято след лято.

Антисептичните свойства на сребърната вода са били известни и използвани срещу всякакви вируси и бактерии още от древността.

Напоследък тези народни методи преживяват истинско преоткриване и възраждане. Но очевидно на човек трябва да му се стовари сериозен здравословен проблем на главата, за да преоткрие за себе си доказани и безвредни, но ефективни средства за лечение, споделя Силвия Тодорова.

Генератор за сребърна вода на д-р Силвър

В ревюто за уреда Генератор за сребърна вода Dr.Silver M пише, че получените благодарение на него сребърни йони се справят ефикасно с повече от 700 вида гъбички, паразити, вируси, като в същото време полезната микрофлора в организма се запазва. Надявам се да ги нямам всичките тези 700. Докато човек не изпита някое лечебно въздействие лично – а това значи, че е нападнат от някоя от тези невидими гадинки, не може да се убеди истински.

И вие ли страдате като мен от всевъзможни стомашни разстройства точно по време на ваканцията? От храната ли е, от въздуха ли е, не знам, но често имам стомашни разстройства.

След дълго приемане на съответните лекарства дойде момент, в който нищо не помагаше. Приятели ми подсказаха за сребърната вода на д-р Силвър, за която преди не бях чувала нищо.

Всичките ми стомашно-чревни сезонни проблеми изчезнаха, откакто  превантивно всеки ден изпивам по няколко чаши сребърна вода.

Но не само този проблем си реших. По правило нападнат ли ме стомашните проблеми, почти винаги ми избиват и херпеси – по устните, по брадата, дори вътре в носа. Целите челюсти ме болят, когато ме нападнат. Който е имал този проблем, знае колко е неприятен и че съвсем не е безобиден. Сега вече ги промивам два-три пъти на ден със сребърната вода на д-р Силвър и – до там.

На сутринта от неприятните херпеси са останали само почти невидими червеникави белези.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *