Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СИРАНАЛЕН – помага при епилепсия, невропатни болки, тревожно разстройство

Медикаментът СИРАНАЛЕН е създаден за лечение на възрастни, страдащи от епилепсия, генерализирано тревожно разстройство и невропатни болки.

Капсулите СИРАНАЛЕН се изписват от лекар в случаите на продължителна болка, която се причинява от увреждането на нервите. Освен болките, това състояние може да наруши съня, да променя настроението, да причини умора. Лекарството се прилага като допълнение към текущата терапия при някои видове епилепсия при възрастните като парциален пристъп с или без вторична генерализация.

Медикаментът СИРАНАЛЕН се използва за лечение и на ГТР – генерализираното тревожно разстройство. То е свързано с прекомерна притеснителност и тревожност, които трудно се контролират. Това състояние може да причини нервност и превъзбуда, раздразнителност, трудна концентрация на ума, безсъние – то е различно от напрежението и стреса в ежедневието. 

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента СИРАНАЛЕН?

  • Ако имате алергия към активното вещество прегабалин или към някое от помощните вещества в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу)
  • Ако при приема на това лекарство получите тежък обрив по кожата или токсична епидермална некролиза.
  • Ако страдате от сърдечно заболяване.
  • Ако имате проблеми с бъбреците.
  • Ако при приема на това лекарство ви се появят мисли за самоубийство или самонарянаване.
  • Ако някога или сега сте зависими от алкохол или незаконни субстанции.
  • Ако страдате от заболяване на черния дроб.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и за такива, които се продават свободно в аптеките. Имайте пред вид, че това лекарство може да създаде зависимост, а при спиране на приема му – реакция на отнемане. Това лекарство е предназначено за лица над 18 години. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да се лекуват със СИРАНАЛЕН.

НЕ работете с машини, не шофирайте, докато се лекувате с СИРАНАЛЕН – лекарството може да намали концентрацията на ума ви и да ви направи сънливи.

Внимание! Медикаментът СИРАНАЛЕН може да причини нежелани странични реакции, някои от които много сериозни. Запознайте се старателно с тях. Описани са в листовката, приложена във фабричната опаковка на това лекарство. 

Какви вещества съдържа медикаментът СИРАНАЛЕН?

Прегабалин или pregabalin – по 75 мг във всяка таблетка, е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още лактоза монохидрат, талк, царевично нишесте. Капсулата съдържа още желатин, натриев лаурил сулфат, пречистена вода. А капачето на капсулата съдържа титанов диоксид, желатин, пречистена вода, натриев лаурил сулфат.

Дозировка за лица над 18 години: Спазвайте абсолютно точно указанията на вашия лекар. Обичайната доза е от 150 до 600 мг на ден, която ще определи лекарят ви. Вземайте лекарството около едно и също време. Капсулата се преглъща с вода цяла. НЕ превишавайте предписаната ви доза. НЕ спирайте самоволно и внезапно без консултация лечението с този медикамент.

Съхранение: Винаги дръжте медикамента СИРАНАЛЕН далече от достъпа на деца! Това лекарство няма специфични изисквания за начина на съхранението му.

Носител на разрешението за употреба: Medochemie Ltd. – Кипър.

Производител: MEDOCHEMIE LTD – Кипър.

Средна цена в аптеките 4-5 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *