ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИРУКСАН Форте – помага при причинени от вируси остри респираторни инфекции

Медикаментът ВИРУКСАН Форте е имуномодулиращо неспецифично лекарство. То се съчетава със стандартната терапия на респираторните инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вируси, като остри фарингити, ринофарингити, ларингофарингити, ларингити. Подходящ е за имунокомпетентни (терминът означава, че имунната система на съответното лице функционира правило и отговаря адекватно при необходимост) младежи и възрастни.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с ВИРУКСАН Форте?

  • Когато нивото на пикочната ви киселина е патологично високо.
  • Ако имате алергия към активното вещество в този медикамент или към някоя от помощните му съставки (вижте по-долу подробно какво е съдържанието му).
  • Ако имате остър пристъп на подагра.
  • Ако страдате от други заболявания на бъбреците и отделителната система, като камъни в бъбреците или други нарушения във функциите на бъбреците.
  • Ако получите симптоми като сърбеж, обрив, подуване на лицето, гърлото, устните, езика, ако получите затруднено дишане – веднага спрете лечението!

Споделете с лекуващия ви лекар какви други лекарства пиете или наскоро сте вземали, дори да са на свободна продажба. Бременните и кърмещи жени НЕ трябва да се лекуват с ВИРУКСАН Форте. Този медикамент не влияе отрицателно на шофирането.

Какви вещества съдържа медикаментът ВИРУКСАН Форте с марката EWOPHARMA?

Инозин ацедобен димепранол е активното вещество в това лекарство – по 1000 мг във всяко саше. Освен него то съдържа още сукралоза, манитол, лимонова есенция, повидон КЗО.

Внимание! ВИРУКСАН Форте може да причини нежелани странични реакции, някои от които опасни. Ето защо много внимателно прочетете какви са те. Описани са в листовката, приложена в опаковката на това лекарство.

Дозировка: Само както медикаментът ви е предписан от вашия лекар. Той е предназначено само за перорален прием. Едно саше се разтваря и се разбърква в 100 мл. вода и се приема моментално, в противен случай се изхвърля. Поради тази причина не го разтваряйте предварително. Може да се пие по всяко време на денонощието с или без храна. Дозата се определя на кг телесно тегло. Препоръчителната дневна доза НЕ трябва да се превишава, а лечението с този медикамент НЕ трябва да се приема по-дълго от една седмица.

Съхранение: ВИРУКСАН Форте няма специални изисквания за начина на съхраняване, но винаги го дръжте далече от достъпа на деца.

Носител на разрешението за употреба: Ewopharma International, s.r.o. – Словакия.

Производител: Lusomedicamenta Sociedade Tecnica Farmaceutica, S.A. E – Португалия.

Средна цена в аптеките – 45-46 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *