Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЗОЛСАНА (Zolsana) – помага за лечението на тежкото безсъние

Лекарственият продукт ЗОЛСАНА (Zolsana) е сънотворен медикамент, който се изписва само за кратко време задължително от лекар с цел справяне с тежкото безсъние.

При какви здравословни проблеми НЕ бива да пиете лекарството ЗОЛСАНА (Zolsana)?

  • Ако сте алергични към основното активно вещество или към някои от помощните съставки в лекарството.
  • Ако страдате от миастения гравис – това е болестна слабост на мускулите.
  • Ако за кратко е спирало дишането ви по време на сън – апнея.
  • Ако страдате от дихателна недостатъчност.
  • Ако страдате от чернодробна недостатъчност.

Преди да приемате това лекарство заедно с лекар е необходимо да се изяснят причините на тежкото безсъние, тъй като трябва да се лекува причинителят му. Ако до две седмици състоянието не ви се подби, отново трябва да се срещнете с лекар специалист за консултация.

Имайте пред вид, че ЗОЛСАНА (Zolsana) може да причини физическа и психическа зависимост, особено ако лекарството се приема заедно с алкохол или пациентът страда от някое психично заболяване. Освен това този медикамент, както повечето лекарства, може да предизвика и нежелани странични ефекти, някои от които много сериозни като, например, амнезия, лека кома и не само това.

Ето защо преди да предприемете лечение със ЗОЛСАНА (Zolsana) задължително и много внимателно прочетете цялата листовка, която е приложена в опаковката на това лекарство. Вредно е и внезапното спиране на лечението – само лекар може да ви упъти за схемата за постепенното спиране на лечението. НЕ забравяйте да споделите с доктора, ако пиете каквито и да е други лекарства.

Какви вещества съдържа лекарството ЗОЛСАНА (Zolsana)?

Активната съставка в този медикамент е 10 мг Zolpidem tartrate. Освен това като помощни вещества ядрото на таблетката съдържа още микрокристална целулоза, лактоза монохидратна, хипромелоза, магнезиев стеарат, натриев нишестен гликонат. Обвивката на таблетката съдържа още хипомелоза, макрогол 400, Е171 – титаниев диоксид.

Как се приема лекарството ЗОЛСАНА (Zolsana)?

С храна и безалкохлони напитки. Алкохолът по време на лечението е абсолютно забранен, тъй като в съчетание с лекарството може по неочакван начин да усили въздействието му. Амнезията и сънливостта могат сериозно да попречат на способността за шофиране и за работа с машини.

Дозировка: По една таблетка с течност преди лягане. Лечението може да продължи от няколко дни до не повече от четири седмици, което включва и периода на постепенното намаляване на дозата . Спазвайте стриктно указанията на лекаря.

Съхранение: Дръжте лекарството далече от достъпа на деца.

Носител на разрешението за употреба: Krka, d.d., Novo mesto, Smaijeska cesta 6, 8501 Novo Mesto –  Slovenia.

Производители: Krka, d.d., Novo mesto, Smaqeska cesta 6, 8501 Novo Mesto, Slovenia

Synthon BV, Microweg 22 6545 CM Nijmegen – Холандия.

Synthon Hispania S.L., Poligono Las Salinas 08830 Sant Boi de Llobregat – Испания.

Средна цена в аптеките: 6-7 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *