ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СПОНДИ ГАРД – истинското спасение от нечовешките болки при секнат кръст

СПОНДИ ГАРД помага

На принципа каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи – секнах си жестоко кръста. По банален начин – изправих се грубо след навеждане доземи. Болката канска, чак дъхът ти спира.

Спонди гард
Спонди гард помага

И изведнъж банални всекидневни движения се превръщат в космически проблем. Като се започне от обличането, съпроводено с викове и почивки и се стигне до къпането. Стоя под душа изпъната като забит пирон. Със сапун достигам само отпред и до коленете. По гърба и стъпалата – колкото измие голата вОда – толкова. Всичко съпроводено със звучно пъшкане. А ставането от леглото и от стола – с неконтролируеми крясъци.

Оглупяваш от болка – целият ти ум се превръща в болка. И животът спира.

При предишни подобни кризи съм се спасявала с разни гелове от аптеката, с купешка якия и с домашна якия – това е разбит с белтък на яйце със сапун за пране, намазани върху памучен плат, който се залепва като тапет на поразеното място. Лечението трае с дни.

Ако никога не сте изпитвали болка от прищипан прешлен, нерв или там каквото е на гръбнака, всичките тези описания могат да ви прозвучат като метафора. Де да беше така! А който е страдал от тази болка със сигурност може да добави още и още, и още…

И изведнъж лечението сякаш само ме намери

Измрънках на познати как съм се подредила. Подсказаха за ми лекарство, за което и през плет не бях чувала – Спонди гард. Още на другия ден ми го изпратиха по куриер. Нямах търпение да си намажа болезнения си гръб.

Още през първия ден усетих, че започва някакъв обрат. На другия ден след 2-3 намазвания общото възпаление, което напипвах, беше изчезнало. Но тогава пък усетих с пръстите къде е защипаното. Беше точно с формата и големината на бадем, но голям – все едно със зелената му обвивка. На края на втория ден обаче този „бадем” спадна наполовина. На следващия ден изчезна! Болката стана като от зарастваща рана. Нищо общо с първоначалната инквизиция. Търпи се.

И чак тогава усетих, че не е било само около прешлен на кръста, ами и на нерв между ребрата. Едва на третия ден от кризата започнах да мажа и него. И да не забравя – от втория ден нататък пиех и Невробекс.

И макар още да ме боли – наистина поносимо, успях да сготвя, да простра натрупаното пране и за първи път да се изкъпя истински – от глава до пети. И пак за първи пот от 5 дни – да шофирам без никакво стискане на зъби.

Толкова бях изумена от бързото облекчение и лечение, че започнах наляво и надясно да разказвам как се е случило. Имам достатъчно опит от предишни подобни кризи и знам, колко бавно се случват нещата. Но не и със Сонди гард.

Ето какво пише в листовката на Спонди гард, което спокойно може да се нарече лекарство за бързо спасение:

Спонди гард е масажен гел, комбиниращ най-силните природни противовъзпалителни и болкоуспокояващи средства с доказано ефективните вещества – метил салицилат и еугенол. Съставките, включени в гела, гарантират моментален ефект и облекчение на болковия синдром при шипове, ревматизъм, артрит, прищипани и възпалени нерви, скованост и дискомфорт в ставите, изкълчвания, натъртвания и др. Спонди гард е изключително удобен и лесен за употреба, има дълготрайно действие, попива бързо в кожата и не замърсява дрехите”.

Проверих това описание по трудния начин. Така е

Дано никога да не ви се е налагало или да ви се случи да изпитате такива нечовешки болки. Но е добре да знаете за Спонди гард – някой ваш близък или приятел, може да изпадне в такава криза. Ще ви бъде безкрайно благодарен за помощта, както аз съм безкрайно благодарна, че ми се отвориха очите.

Автор: Елена Ангелова

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *