При киселини в стомаха помагат плодове от малина

Една супена лъжица сушени плодове от малина или една супена лъжица листа или корени от малина се заливат с 250 мл вряща вода, запарката се охлажда и след това се прецежда. Изпива се като топъл чай.

Смесват се цветове от лайка 20 г, листа от маточина 20 г, листа от мента 20 г, корени от ангилика (лечебна пищялка) 15 г, ким 10 г, копър 10 г и пелин 5 г. Една супена лъжица от сместа се залива с 250 мл вряща вода. Оставя се да се запарва десет минути, прецежда се и се пие като топъл чай.

Една супена лъжица жълт кантарион, ситно нарязан, се залива с 250 мл вряща вода. След като ври десет или петнадесет минути се охлажда. Прецежда се и се изпива за едно денонощие.

Една супена лъжица теснолистен живовляк се вари пет минути в 400 мл вода. След като се охлади се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *