ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо възникват епидемиите?

Вирусите са примитивни създания и когато попаднат в благоприятна среда, моментално включват механизма си на размножаване. Основно се разпространяват по въздушно-капков път и това се случва много бързо. Много бързо разпространяване и много бързо размножаване. Светът на вирусите е много умен. Свят, който не позволява да се въздейства върху него и който много бързо се размножава в благоприятна среда. Освен това те могат да се размножават само в чужда среда.

Когато при грипа започнат да ни болят костите и мускулите, когато получим главоболие – това означава, че се случва мощно размножаване на вирусите, мощно отделяне на токси­ни, които се образуват в резултат от жизнедейността на същите тези толкова коварни вируси. И нашият организъм започва да повишава тем­пературата си за борба с „нашест­вениците“.

Относно свинския грип, от който всички сме наплашени. Той е обикно­вен грипен щам, който беше открит преди няколко години. Но заради спо­собността на вирусите да мутират (адаптират се към околната среда и различните въздействия на ваксини­те и лекарствата), Вирусът на свин­ския грип всяка година се различава от предишния. Той по никакъв начин не е по-опасен от другите щамове. При това вирусните щамове имат способността да се смесват с други щамове и се осъществява много бърза мутация.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *