Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лазерното лечение на стрии е много ефективно

Стриите се появяват по кожата на много жени след раждането и по този начин им причиняват много неудобства. Много жени вече не се чувстват така добре в тялото си както преди раждането заради появилите се по кожата им стрии. С правилното лечение обаче стриите може да бъдат отстранени и да се чувствате красиви, както преди раждането.

Стриите това са червени или бели линии, които се получават след внезапно повишаване на теглото. Кожата в тази област изглежда като леко отделено от основния слой, наречен колаген. Обикновенно стриите се появяват по кожата на места, където има повече мазнини, като например бедрата, корема, горната част на ръцете и гърдите. Стриите, които се появяват на гърдите по време на бременност например са причинени от внезапното им уголемяване по време на бременността. Появата на тези стрии по гърдите може да бъде лекувана. Лечението протича по различен начин при различните хора. При едни жени те може да се премахнат само с лосион против стрии, а при някои жени може да е необходимо лазерно лечение.

Лосионите с, с които може да лекувате стрии трябва да съдържат витамин Е, а какаовото масло действа като естествен овлажнител на кожата и може да излекува стриите на гърдите частично. При някои жени с помоща на какаовото масло стриите изчезват напълно. Ако искате да премахнете обаче стриите си с какаово масло първо е необходимо да проверите каква е чувствителността ви към него. Масажът е друго средство за лечение на стрии по гърдите. Редовният масаж може да премахне стриите и да стимулира растежа на нова колагенова тъкан.

Лазерното лечение на стрии напоследък е доста популярен метод за премахване на стрии, тъй като е доста ефективено. Лазерната терапия е предпочитана от много жени, тъй като няма странични ефекти. Неправилното лечение с лазер обаче може да доведе до нежелани странични ефекти по кожата ви, така че не забравяйте да посетите за тази цел само клиники, които са специализирани за тази цел.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *