ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как действат пластирите Спонди Гард?

Пластирите Спонди Гард са предназначени за облекчаване на различни състояния на дискомфорт в гърба, раменете, врата, кръста и крайниците.

Ако прекарвате деня си пред компютъра и нямате време да се раздвижите с една разходка в парка, значи пластирите Спонди Гард са точно за вас.

Болките от застояването в една неудобна поза ще изчезнат за секунди.

Пластирите са създадени по тайна формула на известен китайски лечител. Те имат мощен ефект при различни неврологични заболявания от сорта на плексит, ревматизъм, артрит, възпаления на различни нерви и болки в кръста и гърба.

Билките проникват във вашия организъм през кожата. Така се заобикаля гастроинтестиналния тракт и се избягва дразненията на стомаха. Но това не е всичко – поставяйки пластирите неговите съставки постепенно се абсорбират през целия ден, за разлика от лекарствата, които ударно се приемат през устата и тяхното действие идва малко по-бързо, но за сметка на това си отива по-бързо.

Китай е родината на този вид медицина, когато необходимите ни вещества се доставят индиректно, през кожата. Специалният магнит спомага за по-бързото им проникване през горния кожен слой.

Помислено е и за нашия комфорт – материята, от която са направени Спонди Гард, е много мека и еластична. Така вие носите пластирите, без да ги усещате. Те са удобни и лесни за поставяне. Всеки пластир действа в продължение на два дена. През това време билките контролирано проникват в тялото и унищожават болката.

Спонди Гард са един нов и изключително ефективен начин за справяне с мъчителните болки при всякакъв вид неврологични заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *