Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

„Лошата” вода може да бъде причина за безплодие

Може би не знаете, а може и да сте чували как­во е представлявал водопроводът, изработен от робите в Рим – от олово. Много ясно, че не прос­толюдието, а тогавашният елит е можел да се ползва от този водопровод. Римският елит едва ли е предполагал, че проблемите им със здравето са предизвикани от водата, която се движи по оловни тръби.

ОЩЕ ХИПОКРАТ Е СВЪРЗАЛ ПАТОЛОГИЧНИТЕ СЪСТОЯНИЯ ПРИ ЧОВЕКА С ВОДАТА, КОЯТО ПИЕ

A той е бил 14-то поколение лечител, т.е. приел е опита на своите предци, натрупан през вековете. За него е било очевидно, че водата, съдържаща теж­ки метали, предизвиква изменения в централната нервна система, стомашно-чревния тракт, мускулния апарат и сърцето. Историците свързват падането на Римската империя и с това, че патрициите масово са страдали от поражение на централната нервна система. Изследвания на косми от това време пока­зали наличието на голяма концентрация именно на олово. Този велик човек нямал никакво понятие от микроорганизми, още повече от Вируси. Но за него било очевидно, че водата, съдържаща олово и прочее тежки метали, предизвиква изменения в състоянието на централната нервна система, на стомашно-чрев­ния тракт, на мускулния апарат и сърцето.

Оттогава насам е направено много. Своя дял са внесли и учените Кох, Пастьор, Мечников. Те съсредоточили своето внимание на микробните заразявания на водоизточниците и свързаните с това болести – дизентерия, холера, хепатит, ос­три чревни инфекции.

Научно-техническият прогрес предизвика много интензивно замърсяване на водоизточниците с хи­мични вещества и това наложи изучаването на тяхно­то влияние върху здравето. За сто години научните представи за всичко това се разшириха

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *