Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Противовирусните средства не помагат

Тази терапия включва интерферони и други средства, които се комбинират и така спират размножаването на ви­русите и спасяват черния дроб от разрушаване. Важно е да се използват именно комбинира­ните схеми, защото поотделно са неефективни.

Другите методи за лечение при хронични вирусни хепатити нямат доказана ефективност.

Още няколко нови сред­ства подлежат на клинични изпитания.

ВНИМАНИЕ!

Обърне­те внимание на следното: в днешно време могат да се видят и чуят десетки предложения и други методи на лечение на хроничните вирусни хепатити – от бил­колечение и средства от не­традиционната медицина, от наименования и сложни описания. Те може да се пре­поръчват от известни лица и институции, вие можете да чуете как са „помогнали“ на някого.

Обаче всички тези средства нямат доказана ефективност в лечението на хепатита. Важно е да не закъснеете с истинското лечение. И да не приемате нищо, без да се консултирате с лекаря си. Затова започнете лечението с посещението при лекар. Заедно с него ще прецените измененията в черния дроб и особеностите на протичане на инфекцията. В зависимост от изследванията ще стане ясно какво лечение се изисква и колко време ще продължи.

В хода на терапията редов­но посещавайте лекуващия ле­кар. Тя отнема няколко месеца, може и година. Но това няма да е изгубено време.

Ако започнете навреме лечението и спазвате пред­писанията на лекаря, то ще бъде максимално ефикасно. Вие можете да преустановите развитието на хепатита и да спасите черния дроб… и жи­вота си.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *