ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Демир Бозан ми помогна да се справя с алергията си

Демир Бозан Привет! Аз съм Ирина Колева и съм от Сливен. От дълги години страдам от алергия, която всяко лято се проявява. Високите температури предизвикваха ужасни обриви по цялото ми тяло и през лятото можех да излизам само сутрин или вечер. Използвах всякакви мазила и кремове, но без резултат. Лапите от различни настойки също не помагаха сериозно и често се налагаше да прекарвам летните месеци затворена у дома, под климатика.

Тази година беше същото. Щом започна да става горещо, трябваше да си стоя вкъщи на прохладно, за да не се прояви алергията. Беше ми омръзнало да се чувствам като затворник, когато един ден попаднах на реклама на Демир Бозан. Реших да си поръчам една опаковка от чая и след седмица вече пиех по две-три чаши на ден.

Чувствах се свежа и бодра от него, беше ми леко през деня, а когато след седмица реших да изляза през по-топлите часове на деня, алергията ми не се прояви. Продължих да пия от чая всеки ден и след месец вече излизането в по-топлите часове от деня не беше проблем за мен.

Днес с удоволствие мога да кажа, че благодарение на Демир Бозан не се боя от алергията си и свободно излизам навън по всяко време.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *