ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Древноиндийски метод за лечение на белите дробове и удължаване на живота

В медицинските трактати на древните индийски лечители има описан специален метод за прочистване на организма и по-специално на белите дробове

белите дробове
Дихателните техники са от полза за белите дробове

Техниката за прочистване на белите дробове се основава на факта, че храносмилането започва в устата, където има много жлези. Това са слюнчените, подмандибуларните, сублингвалните и околоушните жлези. Една от спецификите на работата на слюнчените жлези се състои в отделянето на метаболитни продукти и вещества, съдържащи се в кръвта.

Слюнката е алкална. Когато човек използва олио или масло за смучене и жабуркане, количеството кръв, преминаващо през слюнчените жлези, се увеличава шестократно. Така се възобновява цялата енергия на човека и на неговите фини вътрешни тела. Според източната медицина, фините тела включват етерното, астралното, менталното и будхическото тяло. Това са пет положителни енергии. Цялата кръв преминава и се прочиства през този особен, вътрешен филтър.

Ако описаната по-долу процедура се прави систематично, докато се вдишва въздух изключително през носа, тогава маслото или олиото, което се използва за изчистване, започва да прочиства белите дробове и се абсорбира в кръвта. В този случай може да подобрите състоянието при задух, ишиас, менингит, фронтален синузит, фарингит, хронични стомашни заболявания и много други, като освен това ще удължите значително живота си.

Човешкото тяло е така подредено, че се опитва само да се отърве от голямо количество примеси, именно през горните дихателни пътища – устата, очите, езика, носа, ушите и най-важното чрез белите дробове. Тези, които са практикували гладуване, добре знаят, че езикът пръв алармира за съдържанието на отпадъци в тялото. В случай, че сте прочистили тялото чрез лечебно гладуване, тогава може да започнете да прочиствате белите дробове. За да направите това, трябва да вземете една супена лъжица масло (качествено олио) в устата си. За целта не е задължително да го смучете или да го прекарвате из цялата устна кухина, а да започнете да контролирате дихателния процес.

Техника за прочистване на белите дробове:

1. Вдишайте през носа със затворена уста.

2. Задържате дъха си, точно в този момент маслото попада в кръвта, докато абсорбира токсините, премахвайки патогенната микрофлора от клетките, която, засягайки човешкото тяло, го разболява и скъсява живота му. Това може да са соли и други вещества, напълно ненужни за организма.

3. Издишвайте през леко отворена уста. За да се избегне изтичането на маслото, главата трябва да се спусне леко назад.

Целият процес се повтаря в абсолютно същата последователност в продължение на 24 минути.

Вдишвате през носа плавно и бавно в продължение на 7 секунди, след което има задържане на дъха за 5 секунди. Издишвате през устата в продължение на 10 секунди. Чрез вдишване на въздух през носа и издишване през устата се получава естествено и спонтанно прочистване.

И така – да повторим:

– вдишване през носа -7 секунди;
– задържане на дъха – 5 секунди;
– издишайте през устата – 10 секунди.

За да подобрите прочистващия ефект, докато издишвате през устата, в продължение на 12 минути повтаряйте фразата: „Белите дробове се прочистват, прочистват, прочистват.“ Накрая маслото се изплюва.

За да се поддържа високо ниво на жизненост, тази процедура е добре да се прави сутрин на гладно.

Когато се води правилен и здравословен начин на живот, допълнителното прочистване на белите дробове значително удължава годините на човека.

Консумираният от нашите дробове въздух е символ на ума, така че със здрави дробове човек мисли по-плодотворно, настроението му е по-добро, тъй като и дишането е по-ефективно. От друга страна, човек с болни бели дробове е песимист, който вижда всичко в черно, забелязвайки само провалите и разочарованията.

Белите дробове отговарят не само за дишането

Здравето на кожата и косата също зависят от тях. Всъщност, само здравите хора имат здрав и свеж вид на кожата, а косата им е гъста и блестяща. Лошото настроение, безпричинният гняв, тъгата и меланхолията се отразяват много негативно върху белите дробове. В някои случаи могат да причинят дори и белодробна туберкулоза. Депресията има абсолютно разрушително въздействие върху белите дробове.

В съвременния свят, който е толкова неблагоприятен от гледна точка на околната среда, особено в големите индустриални градове, белите дробове постоянно са изложени на вредни влияния. Разболеят ли се, тогава всички функции на човешкото тяло ще бъдат нарушени.

Източник: ayzdorov.ru

Смайлин промоция
2 на цената на 1: СМАЙЛИН – билков продукт против паник атаки, тревожност, безпокойство, подтиснатост и безсъние

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *