Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 лесни съвети за облекчаване на болката и увеличаване на подвижността

Облекчаване на болките и способността да се движат са най-важните неща за страдащите от артрит. Има ли лесен начин да постигнем това? Да, има много прости и естествени начини за постигане на облекчение, което не включва обезболяващи. Ето няколко …

1. Упражнения във вода. Едно проучване в Англия, установи, че две 60-минутни сесии седмично прекарани в правене на лесни и приятни упражнения в басейн водят до значително подобрение.  За сравнение е ползвана друга група, която е прекарала същото време в облекчаване на ставните болки по други начини.
Потапянето във вода премахва голяма част от стреса и болката в ставите. Това води до по-голяма подвижност и гъвкавост със значително намаляване на болката.

2. Растението Дяволски нокът е било използвано за лечение на ставни болки в продължение на много години. Въпреки това, е хубаво да се консултирате с вашия лекар, ако имате намерение да го пробвате, тъй като може да предизвика проблеми със стомаха. Има много хора, които се кълнат в способността му за лесно облекчаване на болките в ставите и повишаване на подвижността, така че може би си струва да се пробва.

3. Глюкозамина е бил тестван в клинични изпитвания, които установяват, че е изключително ефективен при облекчаване на артритни болки. В редки случаи има някои странични ефекти и различните видове артрит се нуждаят от различни количества от веществото. За този полезен продукт също трябва да се потърси лекарско мнение преди употреба.

Облекчаване на ставните болки не е лесно за тези, които имат артрит. Но ако не искате да приематe силни лекарства, за облекчаване на болката може да се възползвате от алтернативната медицина. Тя разполага с прости и лесни практики, от които има изключително добри резултати.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *