Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не рискувайте да се избавите от папиломите със съмнителни домашни средства

От доста време ме измъчват папиломи по тялото. Моята приятелка ми предложи да се избавя от тях с някакви домашни мазила, за които нямам представа дали са ефикасни, дали не са опасни. Моля да ме посъветвате как да постъпя.

Ани Манолова- Пазарджик

И друг път сме обсъждали този проблем. Хубаво е, че търсите съвет. Запомнете, не можете да се избавите от папиломите с някакви домашни методи – било то завързване с конец или косъм или обгаряне със змийско мляко. Нашите специалисти са категорично против тези съмнителни неща. Повярвайте, има дос­татъчно случаи, когато след такава самодейност се е налагало болният дълго време да се лекува от некроза по кожата. Тя ф развива след такива съм­нителни процедури, защото те предизвикват силно обгаряне или възпаление!

А и няма кой знае какъв ефект от подобни „екзе­куции“.

От тези неприятни израстъци можете да се избавите и с помощта на дермокоагулацията – това е обгаряне с ток. Както и чрез лазер, радионож. Вече споменахме, че в последно време специалистите все по-често прибягват именно до лечение с радионож. Чрез него се въздейства върху папилома с помощта на топлина, предизвикана от високочестотни вълни, излизащи от тъничък електрод. И практически не оставя следи по кожата. А това е важно, особено за тези, които искат да се разсъблекат на плажа. И не само. Освен всичко друго, срокът за заздравяване след такава процедура може да бъде много по-кратък.

А за да може ефектът да се задържи след процеду­рата, се прави анализ на кръвта за чувствителност към едни или други имунокоректори. Подбира се ин­дивидуално необходимият препарат, благодарение на което може да се избегне появяването на новите папиломатозни разраствания.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Не рискувайте да се избавите от папиломите със съмнителни домашни средства

  1. Иво каза:

    Въпросът е зададен, като за платен репортаж. А отговорът е типично по търговски! Съжалявам, ако звуча грубо, но така го виждам от трета страна. А лично познавам не един човек, когото са поставяли задължително „под ножа“и който към днешна дата живее пълноценно без следа от „онова смъртоносно заболяване“. А т.нар. „домашни“ мазила са несравнимо по-могъщи от всичко синтетично. И с едното и сдругото може да се навреди много, дори фатално. Но кой човек може да сравни творението си, постижението си, колкото и дълбоко научно да е то, с творението на Твореца – даденото ни в природата !?!
    А да си го кажем направо – няколко семестъра заучаване на повече от съмнителни теории за здравето са безкрайно недостатъчни да култивират един качествен радетел на това същото здраве! На мен лично ми писна отдавна да слушам как „високо“ образовани и „много опитни“ медици убеждават, че няма начин или че няма друг начин освен хирургията и после да виждам с очите си, как от „смъртоносната“ болест няма и следа! Дори нета е пълен с безброй примери и схеми за пълно излекуване от „официално смъртоносни заболявания“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *