ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С Демир Бозан високият холестерол е в миналото

Демир Бозан

Казвам се Кирил Добрев и съм на 43 г. от Карлово.

Моят здравословен проблем беше високо ниво на холестерола, една често поставяна диагноза в днешно време. Според специалистите, това се дължеше на нарушена обмяна на веществата, а не на неправилен режим на хранене или начин на живот. Насочиха ме към столицата. Но улисан в ежедневието, пък и да си призная, малко се боях, все не можех да се реша да се възползвам от направлението си.

Докато се помайвах, направлението вече не важеше, за повторно ми беше неудобно да отида. В същото това време разбрах за Демир Бозан от една съседка, тя ме посъветва да опитам, било билково и много полезно.

Нямаше какво толкова да губя, поръчах. Пратката пристигна след три-четири дена и аз много съвестно започнах да я приготвям според написаното на листовката.

След 7 дена бях по-енергичен и жизнен, продължих да пия Демир Бозан, докато свърши и поръчах пак. След три месеца отидох да си направя изследване, изненадах GP-то си с резултата, холестеролът ми беше почти в норма.

Не съжалявам, че не се възползвах от направлението, спестих си разкарване, време и пари. Трябвало е да поръчам Демир Бозан по-рано, но знае ли човек!

За три месеца билковата комбинация понижи стойността на холестерола до нормалните стойности, без да пия никакви лекарства и да спазвам диети.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “С Демир Бозан високият холестерол е в миналото

  1. Георги каза:

    Здравейте!
    Ако споделите и промените в конкретните стойности на холестерола ще бъде по-убедително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *