Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Екипът ни се увеличи с още един член!

Днес 29.06.2011г. е щастлив ден за всички нас, защото към скромният ни екип се присъедини още един член. Прекрасната малка дама носи красивото име Стефания и е с перфектни манекенски мерки – тежи 3,400 кг и е висока 52 см. От доверен източник знаем, че бебчето е „одрало кожата на майка си“, за което таткото много се радва, но все пак се надява малката да вземе неговите сини очи.

Специални благодарности от щастливата майка на екипа, под чието вещо ръководство се е родила Стефания.

Фирмата ни се заминава с продукти за здравето, затова винаги пожелаваме на всички наши клиенти и приятели на първо място да бъдат здрави.  Сега няма да направим изключение, но на малката пловдивчанка пожелаваме още да бъде много красива, умна, упорита и амбициозна.

Орисваме я от все сърце, с лекота да се случват нещата в живота й и с усмивка да се справя със всички трудности. Да бъде още добра и търпелива, на мама радостта и на татко гордостта!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *