Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГЛЮКОЗИН / GLUKOZIN

Съдържа сух екстракт от листа на бяла черница; лист гимнема силвестре (азиатска дървесна лоза) , канела, цинк, витамин В6

Предназначение

ГЛЮКОЗИН е диетичен продукт, препоръчван за профилактика и лечение при диабет или при потребители с наднормено тегло и затлъстяване. Ефектът на препарата се дължи на съвместното действие на съставящите компоненти. Витамин В6 оптимизира белтъчната обмяна, обмяната на гликоген и регулира функциите на ендокринната система. Освен това подобрява метаболизма на хомоцистеин: при повишаването на концентрацията му в кръвта се развиват различни болестни процеси в организма.

Цинкът е от значение за обмяната на въглехидрати. Растителните екстракти са регулиращ кръвната захар биоактивен компонент. Азиатската лоза – гимнема силвестре, е със специфичен принос за контрола върху стойностите на кръвната захар, холестерола и триглицеридите в кръвта. Канелата е доказан антиоксидант с регулиращи функции за кръвообращението, кръвната захар и артериалното налягане. Листата от бяла черница са богати на моранолин – съставка, която предпазва организма от резки промени в нивата на инсулин и глюкоза в кръвта след прием на храна.

Добавката е подходяща за профилактика и като съставка от комплексно лечение при предиабет и диабет, нарушена въглехидратна обмяна, повишени стойности на холестерола и триглицеридите в кръвта, забавен метаболизъм, наднормено тегло, нередовно и нездравословно хранене.

Как се приема

Дневната доза от този продукт е 1-2 таблетки, приети с вода преди или по време на хранене. Продължителността на приема – препоръчително – е един месец.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът се приема като цяло добре, но не са изключени редки случаи на свръхчувствителност към някои от съставките.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГЛЮКОЗИН не трябва да се приема при алергия към някоя от съставките на продукта.

Продуктът е за възрастни; не се назначава или препоръчва за деца и подрастващи под 18 години.

Не се прилага при бременност и кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с участието на ГЛЮКОЗИН. Необходима е консултация с лекар преди прилагането на добавката – особено в случаите, когато потребителят приема трайно други добавки или медикаменти във връзка с хронични заболявания.

________________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 10.00 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *