ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПОГОДИН / POGODYNE

Съдържа екстракти от сибирски жен-шен – корен; маточина, златен корен, джинджифил, зелени кълнове от овес; кофеин

Предназначение

ПОГОДИН е растителен продукт – тип хранителна добавка, препоръчван в случаи на вялост и сънливост, физическо и психично пренатоварване, повишена чувствителност при промени на времето, влошена концентрация.

Продуктът е подходящ като тонизиращо и енергизиращо средство – при отслабена активност или лошо самочувствие, свързани с колебания на атмосферното налягане и външните температури. Добър при възстановяване след продължително и тежко боледуване.

ПОГОДИН има популярност като допълнителен източник на биоактивни вещества с тонизиращо въздействие. Препоръчителна е консултация с лекар преди употреба.

Как се приема

За възрастни: 2-3 таблетки дневно, разпределени в първата половина на деня. Таблетките се поглъщат цели, с вода – преди хранене.

При пропуснат прием добавката се взема според следвания терапевтичен план, без да се търси компенсация чрез увеличаване на потреблението.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за тежки негативни последици при профилактика и терапия с ПОГОДИН, при спазване на препоръчителните дневни дози. Предозирането не е желателно заради съдържащия се в продукта кофеин.

Не са изключени реакции на свръхчувствителност (обриви, дихателни затруднения) към някоя от растителните съставки на добавката.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ПОГОДИН не се приема при алергия към някоя от съставките на хранителната добавка.

Продуктът не се препоръчва за деца и подрастващи под 18 години или за потребители в старческа възраст.

Не е подходящ за бременни и кърмачки.

Избягва се при повишена възбудимост, влошено качество на съня, хипертония, органични заболявания на сърдечно-съдовата система, при глаукома.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с участието на ПОГОДИН, при които са наблюдавани тежки странични ефекти. Необходимо е внимание при паралелен прием с други продукти – от растителен произход или синтетични, които имат идентичен ефект.

Пациентът следва да информира лекаря си за всеки медикамент, който е приемал преди ПОГОДИН или трябва да го приема паралелно.

_____________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 10.50 лв за опаковка от 6 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *