ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болните кръвоносни съдове провокират и смъртоносни болести

Моля да отговорите инсултът и инфарктът могат ли да се нарекат наследствени заболявания?

Алинка – по електронната поща

 Не точно наследствени. Към тези сериозни боле­сти има наследствена предразположеност, затова е желателно периодично всеки да проверява състоя­нието на сърдечносъдовата си система. Някои хора казват, че всички болести са от нерви, но съдовите хирурзи перифразират този израз така; „не, всички болести са не от нерви, а от болни и занемарени кръвоносни съдове“. Ще повторим кой влиза в риско­вата група: хора с наднормено тегло, тези, които се движат малко, които пушат и злоупотребяват с алкохола. Те страдат от главоболие и хипертония. Но след това става ясно, че такива пациенти имат повишено ниво на холестерола в кръвта, артериите им са „обсипани“ с атеросклеротични плаки, а вени­те – с тромби.

Помислете и за диетата си. Много пъти сме об­съждали този въпрос, ще напомним само, че трябва да намалите мазнините и да наблегнете на ястия от рода на грах, леща, плодове и зеленчуци, особено пат­ладжани. А също и кафяв ориз, морските продукти.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *