БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ПРОСТАМЕД ТАБ / PROSTAMED TAB

Съдържа компоненти от тиквени семки, глобулин от специалния тиквен сорт Cucurbita pepo var. Styriaca , екстракти от листа на трепетлика и енчец, етанол, натриев-хидроген карбонат, лактоза монохидрат, захароза, какао на прах, калциев хидроген фосфат – дихидрат, желатин, глицерол, талк, силициев диоксид, повидон, вода

Предназначение

Дъвчащите таблетки ПРОСТАМЕД ТАБ се препоръчват като растителен лекарствен продукт за болести на уринарния тракт. Прилагат се в случаи на доброкачествена хиперплазия на простатата, остър и хроничен простатит или хиперактивен пикочен мехур. Приемът постига антибактериален, противовъзпалителен и обезболяващ ефект. Редуцира случаите на трудности при уринирането, задържането на урина, нощните позиви за уриниране. Овладява се процесът на разрастване на простатната тъкан.

Преди терапията с продукта е необходимо да се отхвърлят хипотезите за тежки заболявания в долния уринарен тракт.

Как се приема

Таблетките се приемат според лекарските указания. Препоръчва се три пъти дневно да се сдъвкват по 2 до 4, с малко течност. Продължителността на терапията се консултира със специалист.

При пропусната доза се изчаква времето за следващата. Няма данни за опасни симптоми при предозиране, но то не е желателно. В такива случаи не се изключват интензивни прояви на страничните ефекти.

Възможни нежелани ефекти

Обикновено продуктът не причинява обезпокоителни странични ефекти с изключение на редки алергични реакции към някой от растителните компоненти или помощните вещества. Приемът на таблетките за дъвчене се прекратява при първите симптоми от рода на сърбеж и обриви.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се употребява при алергия към някоя от съставките му.

ПРОСТАМЕД ТАБ не се използва за лечение на деца и подрастващи под 18 години.

Допустим за бременни и кърмачки при свръхактивен пикочен мехур само след лекарска консултация. Не са известни противопоказания за тези потребителски групи.

Таблетките съдържат захар; да се има предвид при интензивен прием.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия между ПРОСТАМЕД ТАБ и други медикаменти с негативни последици за пациента. Въпреки това всяко съвместяване следва да се обсъди предварително с лекуващия.

____________________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 23.00 лв за опаковка от 120 дъвчащи таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *