БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

6 признака, които издават незадоволената жена

Понякога не са нужни думи: външният вид и поведението на незадоволената жена издават всичко онова, което се случва с нея

жена
6 признака, които издават незадоволената жена

Кои са признаците, по които другите могат да разберат, че личният ви живот не е в разгара си?

Вие безпричинно критикувате мъжете

Разочарованата жена волно или неволно се издава. „Всички мъже са един дол дренки, за нищо не стават …“. За хората около вас е неудобно да водят такива разговори – веднага става ясно, че сте недоволни от личния си живот. Да, разминаването между очакваното и действителноста рядко прави някой оптимист. Жените очакват от силния пол активно ухажване, рицарско поведение, проявление на качествата, които „истинските мъже“ демонстрират във филмите и книгите. Истинските мъже нямат представа за вашите илюзии и невинаги са перфектни. Със сигурност, обаче не могат да бъдат привлечени от постоянното ви мърморене. Ако една жена е омъжена или е в постоянна връзка, честите подигравки и упреци към мъжете със сигурност ще се тълкуват недвусмислено от хората около нея: партньорът ѝ явно не може да я задоволи!

Злоупотребявате с грим и секси тоалети

„Твърде много грим и недостатъчно облекло винаги са признак на отчаяние при жените“, забележително отбеляза Оскар Уайлд навремето. Ако беше наш съвременник, вероятно не би забравил да споменe прекомерния ентусиазъм към „инжекциите за красота“ и пластичната хирургия. Поп звездите публикуват снимки на „вагинални рокли“ в Instagram, за да накарат целия свят да говори за тях. Решете от какво се нуждаете: скандална слава или щастие в личния живот? Прозрачните плътно прилепнали рокли с изрязани деколтета може ида ви помогнат да си намерите мъж. Но, само за веднъж.

Имате „гладен поглед“

Всеки мъж, който се появява на хоризонта, за жената с „гладен поглед“ е потенциална жертва и претендент за ролята на любовник. Но мъжете не са толкова слепи. Те разбират, че са сканирани и оценявани. Те знаят дори къде са поставени и какви са „ловджийските“ капани. Понякога ви се струва, че излъчвате сексуални вибрации, насочвайки целия си чар към следващата „плячка“. А заобикалящите (и особено мъжете) виждат твърде очевидните опити на жената да се отърве от самотата си.

В отношенията с жените мъжете ценят лекотата. На етапа на флирта не е обичайно да обяснявате, че скоро ще навършите тридесет години, и че е крайно време да помислите за деца. Не е много добре и да споделяте мисли от рода на: „Уморих се да лягам сама в студеното легло…“. Какво е нужно да направите? Просто живейте и се наслаждавайте на живота. Опитайте се първо да се харесате на себе си, а за останалото – разчитайте на Съдбата.

Декларирате пренебрежително отношение към любовта

„Не, и няма нужда!“. Когато на личния фронт има „суша“, можете да се преструвате, че наистина не ви е до това. В живота има по-важни неща от любовта и секса. Така че, не дай боже, някой да разбере колко сте самотна и ужасена от перспективата да умрете в компанията на вашите пет котки. Затова, единственото което ви остава е да прокламирате женската самодостатъчност. Вие на глас презирате сапунените опери, с възходи и падения на ирония. В хетеросексуална компания с цялата си външност и поведение ​​намеквате на другите, че флиртът с вас е безполезен: не се интересувате. Позицията се потвърждава от външния вид: обличате се подчертано удобно и практично, дори малко торбесто. Който не ви харесва, да не гледа. Наистина, явно не ви харесва да сте щастлива, нали?

Преяждате

Жените страдат най-много от емоционален глад. И тъй като става дума за глад, мнозина получават липсващите хормони на щастието, като се поглезят със сладкиши и други вкусотии. Търсенето на достъпни удоволствия (храна), които да заменят онези недостъпни (любов, секс) е класически пример за поведението на неудовлетворената жена. Излишно е да казваме, че овладяването на стреса и самотата е порочен цикъл? Излишните килограми рядко правят някого по-привлекателен.

Нервни сте и сте раздразнителни

Слънцето грее и денят е ясен, а вие имате сиви облаци над главата си. Всичко ви вбесява, нищо не ви доставя радост. Освен това, изглеждате уморени: кожата е сива, косата – без цвят, имате кръгове под очите. Лекарите могат да ви засипят с резултати от много научни изследвания, за да обяснят причината за това явление. Редовният секс по взаимно съгласие, завършващ с оргазъм, осигурява на организма често освобождаване в кръвта на ендорфини, „хормоните на радостта“. Добрата хигиена на живот и здравият сън през нощта осигуряват прилично ниво на ендорфин в кръвта, а апатията и безсънието – дефицит. Не можете да отхвърлите липсата и на окситоцин, наричан „хормон на любовта“, който също се отделя в тялото по време на полов акт. Той повишава устойчивостта ни към стрес и насърчава бързата регенерация на тъканите. Другият хормон, без който една жена линее и старее бързо, е пролактинът.

Източник: woman.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *