ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пия Демир Бозан и спя спокойно

Демир-Бозан
С жена ми сме доволни от Демир Бозан

Привет, приятели! Аз съм Гочо Михайловски и живея в Сърбия. На 48 години съм и работих известно време в София като шофьор на ТИР.

Професията на тираджия никак не е лесна. 80% от времето си прекарваш на път и почти не се прибираш вкъщи при семейството си. Децата ти израстват и изживяват важните за тях моменти без теб, а това няма как да се възстанови, когато бъде пропуснато.

Дългите години на шофиране по европейските пътища, бързането и претоварването ми бяха разбили напълно режима на живот. Почти бях забравил вкуса на домашно приготвената топла храна, защото се хранех само с бързи закуски по бензиностанциите. А за съня си нямам думи – през деня ми се спеше, а през нощта будувах и не можех да заспя. Това бяха причините да се откажа от работата си и да се върна при семейството си в Сърбия, но проблемите не се разрешиха.

Тогава се сетих, че един колега от София пиеше специален чай на име Демир Бозан и реших да го попитам за какво помага. Каза ми, че на него му разрешил проблема с безсънието и му помагало да е достатъчно енергичен, за да работи на пълни обороти, въпреки че е на 50 години. Казах му да ми прати две опаковки от билковата комбинация и приключихме разговора.

След една седмица по куриер пристигнаха опаковките Демир Бозан. Дори се оказаха по-евтини, отколкото очаквах. В продължение на два месеца ги пих и жена ми остана много доволна от промяната. Аз също съм възхитен от Демир Бозан и поръчах за съпругата ми – за повече тонус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *