Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Яжте повече банани и къпини при гастроентерит

Гастроентерит означава възпаление на стомаха, на тънките и дебелите черва. Вирусният гастроентерит е инфекция, причинена от различни вируси, водеща до повръщане или диария. Той често е наричан „стомашен грип“, въпреки че не е причинен от грипен вирус. Причините за появата на гастоентерит са много и различни видове вируси. Основните симптоми на вирусния гастроентерит са диария и повръщане, както и главоболие, треска и коремни спазми. Симптомите започват да се появяват 1-2 дни след заразяването и продължават от 1 до 10 дни в зависимост от това, кой вирус причинява заразяването. Хората с вирусен гастоентерит се възстановяват винаги напълно, необходимо е само да приемат достатъчно количество вода за да избегнат дехидратацията, която може да бъде предизвикана от повръщането или диарията.вирусният гастроентерит е заразно заболяване, тъй като вирусите, които го причиняват се разпространяват чрез близък контакт със заразени лица.

Съществуват някои методи на лечениена вирусен гастоентерит, които може да приложите в домашни условия.

Яжте повече банани, тъй като е известно, че бананите успокояват стомаха, като неутрализират киселините, които причиняват стомашно разстройство.

Пиите чай от джинджифил или дъвчете парче от него. Джинджифилът много успокоява стомашното разстройство. Той е лесно смилаем и помага за облекчаване на диарията.

Пиенето на чай от мента по два пъти на ден успокоява стомашните мускули и много помага при лечението на гастоентерит.

Добавете към половин чаша вода една лъжичка сода за хляб, разбъркайте добре и изпийте сместа. Повторете това два пъти на ден помага за неутрализиране на киселините.

Пиите чай от корен от къпина много добре действа при лечение настомашен грип.

В чаша с топла вода добавете сока от един лимон и сока от един портокал към тази смес добавете и една лъжичка мед. Пийте от тази смес по два пъти на ден, когато имате стомашен грип.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *