Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магнитотерапията облекчава болките

Терапията с магнити се превръща в метод номер едно за облекчаване на болките, независимо дали са причинени от артрит, шипове, дископатия и други ставния заболявания. Помага дори и при мигрена, проблеми с оросяването на крайниците и проблеми със съня. Магнитите предоставят безопасен и лесен начин за облекчаване на болките и цялостен дискомфорт на тялото. В повечето случай магнитите се поставят директно върху болезненото място, също така биха могли да се поставят върху акупунктурни точки за въздействие върху конкретни зони на тялото.

Няколко клинични изпитвания показват че магнитни продукти (като наколенки, колани, одеяла, подложки, шапки, гривни и др.) имат изключително добри резултати в облекчаването на болките и подобряване на функциите на ставите и цялостния тонус.

Магнитните продукти предлагат естествен, не инвазивен успокоителен ефект използвайки създаденото магнитно поле. Тези продукти не само осигуряват подпора на болното място или става, но и подобряват кръвообращението, снабдяват с кислород, отпускат тялото и повишават тонуса. Магнитите са използвани в продължение на хиляди години като хомеопатично лечение на болки и подувания. Много професионални спортисти използват магнитите за всякакъв вид медицински състояния. Без съмнение артрита е едно от най-често срещаните заболявания и е основната причина хората да използват магнитните. И това със сигурност води до една и съща реакция – „ Иска ми се да бях пробвал преди години”.

Сравнено с други болкоуспокояващи методи, магнито-терапията има едно голямо преимущество. И доктори и учени са съгласни че магнитите не предизвикват странични ефекти и съответно могат да бъдат ползвани без ограничение. Всъщност когато се използва правилния продукт на правилното място, това би било ефективно в 90% от случаите. И все пак има няколко ограничения за ползването на магнити от хора с тежки сърдечни проблеми или метални импланти по-тялото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *