ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има ли някакви странични ефекти при използването на магнитите?

Не са известни странични ефекти на използването на магнитите, те са напълно безопасни не съдържат никакви химикали или лекарства.

Някой хора споделят, че когато започнат лечението с магнити чувстват затопляне на местата на които ги поставят. Това е така, защото магнитите помагат за подобряване на кръвообращението. По този начин се доставя повече кислород и хранителни вещества до тъканите и клетките в тялото. Това усещане преминава до няколко дни.

Други хора казват, че чувстват леко изтръпване и замайване в първите няколко дни от употребата на магнитите. Това се дължи на повишената циркулация на кръвта, но преминава бързо. Има и такива хора, които казват че получават обрив и зачервяване на местата, на които са поставени магнитите. Няма обаче никаква физеологична причина това да се случва. Магнитите не могат да предизвикат алергия, тъй като не предизвикват анафилактична реакция. Хората казват, че веднага след като свалят магнитите зачервяванията изчезват. Това доказва, че магнитите не предизвикват алергии, защото ако предизвикваха такива щеше да е необходима лекарствена терапия. Не е ясно защо се случва това, но се предполага, че симптомите се появяват при лица изпитващи притеснение при използването на магнити за лечение.

Най-добрият начин да се предотвратят всички тези симптоми е човек да се запознае добре с начините на използване на магнитите, както и техните свойства и действията им върху човешкия организъм.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *