ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на мигрена с магнити

Мигрената е вид главоболие, но много болезнено предшествано е от предупредителни знаци, като проблясъци от светлина, слепи петна или изтръпване на крак или ръка.Симптомите при мигрената са следните:

• Умерена до силна болка 60% от страдащите от мигрена чувстват болка само от едната страна на главата си, докато 40 на сто чувстват болка от двете страни

• Болка, която се влошава с физическата активност

• Болка, която пречи на редовните ежедневни дейности

• Гадене със или без повръщане

• Чувствителност към светлина и звук

Магнитите са едно от средствата за лечението на мигрена. Известно е, че когато се поставят около главата магнитни те генерират импулси от магнитно поле, които стигат до мозъка и по този начин се облекчава болката от мигрената. Стимулират се тези части от мозъка, които са отговорни за производството на производството на хормони, а именно хормоните серотонин и мелатонин. Серотонинът е хормонът, който контролира настроението, което често е връзката с мигрена, стрес и депресия. Мелатонинът е отговорен за вътрешния часовник на човешкото тяло, това се свързва с безсъние, сезонни разстройства и мигрена. Магнитните полета поставени около главата за определен период увеличават нивото на ендорфин в кръвта, известен като „хормон на щастието”. Комбинацията от увеличението на тези три хормона ще помогне за намаляване на болката предизвикана от мигрената.

Използването на магнити при мигрена става с помощта на:

Магнитна възглавница – тя се използва като нормална възглавница, но намалява случаите на мигрена , тъй като мозъка изложен на това магнитно поле се стимулира ежедневно и по този начин предизвиква нормалното производство но трите хормона серотонин, мелатонин и ендорфини.

Магнитна лента за глава – тя се носи в началото на мигрената. Недостатъкът при нея е че се носи само когато имате главоболие.

Магнитната маска за очи – това е маска, която покрива очите. Действа много успокояващо, ако имате напрежение свързано с болки от мигрена. Предимствата при тази маска са че може да се носи ежедневно от което и ще има по голям ефект лечението на мигрената.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Лечение на мигрена с магнити

  1. Pingback: Роднините на Бони живеят като паразити

  2. Pingback: МИГРЕНАТА – ужасната болка, която мъчи жените! – 2 | ПО-КРАСИВИ

  3. Pingback: 12 начина да си помогнем без хапчета при главоболие | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *