Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Инфарктът атакува, заради психическото състояние

Може да ви се стори елементарен моят въпрос, но искам да получа отговор защо и при младите хора има инфаркти, какви са причините, само пушенето ли?

Александър Жеков, София

Да, пушенето е един от провокиращите фак­тори за инфарктите, особено що се отнася до младите мъже. Никъде в цивилизования свят хо­рата не пушат толкова много, колкото в страни като нашата и още ня­колко. Всички знаем кол­ко е вредно пушенето, вероятно и самите пуша­чи, непрекъснато зо пов­таряме и приветстваме тези, които са намерили сили и воля да откажат цигарите. Но не можем да хвърлим цялата вина върху тях, що се отнася за сърдечните болести, вкл. и за инфаркта. Освен цигарения дим, причини за сърдечните болести са повишеното кръвно налягане и нарушена­та обмяна на липидите. Това означава високо ниво на холестерола в кръвта. Същият този холестерол се отлага по стените на кръвонос­ните съдове, запушва ги и нарушава кръвоснабдяването на сърцето и мозъка.

Огромно значение за здравето на сърцето има и психичното със­тояние на човека. Ако чувствате, че ви трябва помощ от психолог или психотерапевт, никога не се притеснявайте да я потърсите, коментират специалистите от в-к „Доктор”.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!
юВсе още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Инфарктът атакува, заради психическото състояние

  1. Pingback: Неправилното хранене е една от причините за честите промени в настроението | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *