Връхчета от хвойна срещу безплодие

2 супени лъжици връхчета хвойна се поставят в емайлиран съд. Заливат се с 2 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се. Пие се на малки порции през целия ден.

Смесват се 100 грама великденче, 100 грама жиловлек едролист и 100 грама маточина. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 грама 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Смесват се 2 части царевични близалца, 3 части коприва, 3 части бял равнец, 1 част горчив пелин, 2 части корен ревен, 3 части корен водна перуника, 1 част корен девесил, 3 части корен бял божур, 2 части маточина, 2 части риган, 1 част росопас, 3 части комунига бяла, 3 части корен ружа, 3 части корен сладник., 3 части бял имел, 1 чаена лъжица настойка японска акация и 3 части корен кисел трън. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. Оставя се известно време отворено. После се затваря и се оставя да престои цяла нощ. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене. Взема се от 1-4 месеца в зависимост от тежестта на заболяването.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *