Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

МАГНИТОТЕРАПИЯТА Е ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ВИСОКОТО КРЪВНО

Днес тази традиция от Изтока е наследена от съвременната медицина. 

Високото кръвно може да се регулира с природни средства, които нямат страничните ефекти на традиционните лекарства. Магнитотерапията е доказана от векове като начин за справяне с този бич за хората. Благодарение на нея се преодолява не само проблемът с кръвното, но и произтичащите от него оплаквания  като главоболие, шум в ушите, виене на свят, безпокойство, безсъние и др.

Магнитотерапията се заражда в страните от Изтока, известни с умението си да изтръгват болестите от корен, вместо да лекуват само техните симптоми. Както и другите средства на източната медицина, тя цели да накара тялото само да работи за своето оздравяване, вместо да разчита на лекарства.

Магнитните гривни MAGNETIC POWER (Магнетик Пауър) са мощен източник на магнитно поле със сила над 1300 гауса. То въздейства положително за нормализирането на артериалното налягане дори при хронична хипертония, исхемична болест на сърцето, затруднено кръвообращение. Оказва влияние за възпрепятстване образуването и ефективно разбиване на групировки от еритроцити и тромбоцити, за повишаване пропускливостта на клетъчните мембрани, еластичността и тонуса на кръвоносните съдове и др. Подпомага кръвообращението и оказва благотворно влияние при проблеми със сърдечно-съдовата система.

Магнитното поле подпомага цялостното здравословно състояние на организма, повишава имунитета и елиминира проблемите с високото кръвно и свързаните с него симптоми като мигрена, шум в ушите, трудно заспиване и неспокоен сън, хронична преумора, загуба на сили, неврити и др. Има изследвания, че доколкото рискът от инсулти и инфаркти е пряко свързан с нарушеното кръвообращение, магнитната гривна съдейства за намаляването на опасността от подобни поражения върху организма.

Магнитните гривни „Магнетик Пауър“ са подходящи за постоянно носене. Изработени са от медицинска стомана или титан. Тези материали не потъмняват под въздействие но времето и влагата. Върху тях не се образува ръжда или патина, което ги прави удобни за непрекъснато носене.

Успехът на магнитните гривни на българския пазар се дължи на огромния ефект, който оказват върху проблемите с високото кръвно. Клиентите често споделят, че са усетили положителните резултати само след една-две седмици.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79 или онлайн чрез бутона „Добави в поръчки“:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *