Как се храни психично болният

Комплексният проблем с психичното раздвоение невинаги се поддава на лечение. При някои случаи то може да се окаже съвсем просто, при условие че се открие подходящият метод.
Всяко активиране на органичната дейност – било само ликвидиране на констипацията (запека), може да окаже благотворно въздействие при лечението, дори и да ликвидира заболяването. Така външните или физическите терапевтни средства откриват нови насоки на успешното лекуване на психичните заболявания.
Внимание!
Кой каквото ще да казва, но хранителният режим също играе голяма роля при хората с психични проблеми! Здравословната и естествена храна поддържа физическото състояние в съвършено равновесие и укрепва силите. Защо тогава една хранителна терапия  да не е приложима  при проблема с психиката?
В този смисъл трябва да се отстрани всичко, което е преработено по химичен път, рафинирано и да се използва само онова, което природата предлага в натуралния му вид. Храната от плодове и зеленчуци, която изключва химично преработените продукти и каквито и да било медикаменти, е най-добрия помощник на външната терапия и на самото психиатрично лечение. Срещу евентуални смущения в квъвообращението могат да се предписват  натурални лекове и да се повиши нивото на калций с лесноусвоим продукт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как се храни психично болният

  1. Pingback: Алкохол и психично здраве | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *