Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как се откриват злокачествените заболявания

Различните злокачествени заболявания, особено левкемиите, се откриват с традиционна кръвна намазка. Лекарят ще ви направи преглед за анемия (повишена температура + анемия = хроничен процес). Кръвта ви ще бъде изпратена за тестване и наличие на автоимунно заболяване.
От нея ще се направят посявки, за да се търсят попаднали микроорганизми (нормалната кръв е стерилна). Лекарят ви няма да спре до тук, а ще вземе всичко, каквото трябва от тялото ви – изпражнения, урина, храчки – и ще го изпрати в лабораторията, за да бъде проверено за всякакви отклонения (от наличието на бактерии до ракови клетки).
Ако отговорът все още не е категоричен, се правят допълнителни изследвания, които включват:
*Скенер на главата, гърдите, корема или гръбнака, в зависимост от областта, за която има някакво съмнение.
*Ако има болка в костите, лекарят ви сигурно ще поиска рентгенова снимка, за да разбере дали няма инфекция, артрит или тумор.
*Ако съществуват съмнения за съсиреци в белия дроб, ще бъде направено радиозотопно изследване на този орган. Радиозотопното изследване с галий може да открие мястото на скрит абсцес.
* Възможно е в костния мозък да бъде вкарана игла, за да се аспирират част от клетките му, ако се търси злокачествено заболяване. Процедурата е почти безболезнена, ако бъде извършена от опитен хоматолог.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *