Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Скърцането със зъби – проблем с нервната система или глисти?

Спите неспокойно и кошмар­но, често се обръщате от едната на другата страна. Близките ви казват, че скърцате със зъби нощем, вие самите няма как да го усетите и чуете.

Подобна неприятност може да означава повишена възбудимост на централната нервна систе­ма, емоционално претоварване, недостиг на калций и магнезий в организма. Не е изключено причи­ната да е от съвсем друг харак­тер – например да сте заразени с хелминти. Обаче най-разпрос­транената причина е обратната захапка.

Наблягайте на киселомлечните продукти, на ядките и листни­те зеленчуци. Вечер задължител­но се разхождайте, подишайте спокойно чист въздух, просто опитайте да се отърсите от напрежението през деня. Преди да си жегнете, не гледайте филми на ужасите, избягвайте и емо­ционалните разговори, вземете си топъл душ. И, разбира се, се избав0те от паразитите.

В никакъв случай не си поста­вяйте самостоятелно диагноза­та, по-добре се консултирайте със стоматолог и невролог. Изследвайте се и за наличие на глисти, предупреждават специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *