Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Цвеклото лекува и парадонтоза

Аз съм сигурен, че всеки втори човек има проблеми с венците – къде по-малки, къде по-големи. И аз имах усещането, че съм напълно здрав, докато не седнах на зъболекарския стол по повод един кариес. За половин час из­търпях такива болки, че едва се прибрах.

Моята тъща обаче ме успокои и ми обеща, че до един месец няма и да си спомням за венците. Леку­вах се, без да излизам от дома си. Както и да е. Най-поразителното в тази история е, че лекарство­то против пародонтоза се оказа най-обикновено червено цвекло. Ако някой друг ми беше казал, нямаше да повярвам.

Тъщата ми каза, че така лекува всичките роднини. Всяка вечер след вечеря настъргвам на ренде изчистено сурово цвекло и налагам от тази кашица на венците си. Отгоре слагам лепенка, затварям уста и лежа с тази превръзка, докато ми омръзне, но не по-малко от половин час. След това изплаквам устата и се старая нищо да не ям и да не пия повече същия ден.

Лекувайте се така няколко ме­сеца. Резултатът е забележите­лен, процедурата е безболезнена, няма странични действия – какво повече. Повярвайте, това е чудо- лекарство.

Здравко Здравков, Първомай

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *