Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер упражнение за здравето на жените от Елена Пятибрат

Днес ще научите едно ефективно упражнение от Елена Пятибрат, което условно ще наречем „Бутилка“

Елена Пятибрат
Супер упражнение за здравето на жените от Елена Пятибрат

Упражнението активира работата на малкия таз, работи за елиминиране на женските здравни проблеми (слаб уринарен сфинктер, пролапс на вагиналните стени, пролапс на матката и други).

Упражнение с бутилка от Елена Пятибрат

В допълнение към облекчаване здравословните проблеми на жените, с помощта на упражнението, краката ще са добре релаксирани и стагнацията ще е премахната. Коригират се външните и вътрешни повърхности на бедрата и това (потвърдено!) е много важно за красотата. Мазнините се стопяват, релефът се подобрява.

Друга полза от упражнението, че то работи добре и при проблеми с долната част на гърба – болки в кръста и гърба, причинени от заседналия начин на живот. Или просто защото работата ви е свързана с много седене на едно място. Упражнението с бутилка образува и красив релеф на коляното.

Същността на упражнението с бутилка

Трябва да вземете бутилка (колкото по-голям е диаметърът, толкова по-добре), и да я задръжте между краката си, точно под чатала (за повече детайли – изгледайте видеото). Ако се страхувате, че по време на упражнението е възможно да се счупи бутилката, може да ползвате нещо друго, с приблизително същия диаметър. Например гумен ринг или фитнес-уред „Пеперуда“.

Краката трябва да са успоредни, възможно най-близо един до друг.

Първата посока на усилието е да започнете да стискате бутилката. Такива усилия работят за оформяне вътрешната и външната повърхност на бедрата.

За компресия се добавя движение напред, поради разгъването на вътрешната част на бедрото отвън. Тазовите кости се раздвижват нагоре. Основното е да се улови работата на мускулите.

Няма нужда да се извършват „активни“ действия. Движете се бавно, постепенно, като се стремите да усещате работата на мускулите. Движенията, в този случай, имат елементи на нещо, което наподобява ориенталски танц.

Необходимо е това упражнение да се извършва в три позиции: бутилката непосредствено под чатала, в средата на бедрото и в областта на коляното.

Работи се само таз! Отново, както при ориенталския танц, има ясно разделение отдолу-нагоре.

Можете да правите упражнението, съчетано с домакинските задължения: миене на съдове, гладене и т.н. Всяка заета жена, която иска да бъде и красива, слаба, привлекателна, както и здрава, ще знае как да се организира.

***

Елена Пятибрат

Елена Пятибрат е жена, която отдавна е минала 60-те. Тя има медицинско образование и работи дълго време като акушер-гинеколог, диетолог и козметолог. Елена Пятибрат започна да разработва своята програма през 1998 г. и оттогава я следва и усъвършенства постоянно. Резултатът е очевиден във всеки един смисъл!

Източник: zen.yandex.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *