Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да победите кандидозата с помощта на природни средства?

Основният начин за предотвратяване и ликвидиране на кандидозата, както и за връщане на нормалния чревен баланс, без да се използват лекарства, е диетата

кандидозата
Кандидозата е упорита, но има ефективни природни средства за нейното отстраняване

Появата и последващото размножаване на кандидозата може да предизвика много неблагоприятни ефекти, включително смущения в работата на хормоните. Неконтролираният ефект от наличието на тази гъба в тялото често е в основата на различни болезнени явления, включително проблемна менопауза, ПМС, прекомерна естрогенна активност, паднало либидо, замаяност, бурна промяна в настроението и натрупване на тегло. Прекомерното присъствие на тази гъба провокира възпаление на тъканите, което от своя страна води до по-нататъшно разпространение на гъбичките в тялото.

Какво трябва да направите, за да убиете кандидозата?

В процеса на метаболизма на разглежданата гъба се отделят около 70 вида токсични вещества, някои от които нарушават установения хормонален баланс чрез имитиране на хормона естроген, което има отрицателни последствия за организма.

Какво трябва да направите, за да забравите за кандидозата? И как диетата влияе на нейното отстраняване?

Основният начин за предотвратяване и ликвидиране на кандида, както и за връщане на нормалния чревен и хормонален баланс, без използване на лекарства, е диета, която включва два етапа:

1. Пълно елиминиране на кандида от тялото.

2. Привеждане на чревната микрофлора в нормално състояние и по-нататъшното поддържане на здравословно ниво.

Първи етап

Трябва да предприемете всичко необходимо за елиминирането на кандида чрез почистване на стомашно-чревния тракт от самата гъба, както и нейните странични продукти, получени в резултат на разпадането. По този начин чревната микрофлора се възстановява и имунитетът става по-добър.

Този етап може да се извърши по един от двата метода, а именно:

1. Хранене само с течна храна (това трябва да се прави в период от един до два дни).

За да направите това, сварете зеленчуков бульон , който включва:

– лук (една глава);
– чесън (три скилидки);
– целина (две-три клонки);
– къдраво зеле (кейл).

Тези съставки са предназначени за един литър вода. Сол се слага на вкус.

Водата се излива в подходящ съд, след което продуктите се поставят там. Зеленчуците се приготвят, докато са готови. След това бульонът се филтрира, от него се изваждат варените зеленчуци.

Полученото количество бульон се пие в рамките на един ден. Пийте често, на малки глътки.

През този период трябва да се пие дозирано сребърна вода, което допълнително допринася за елиминирането на натрупаните токсини от организма. Дозата е по три пъти на ден 2 супени лъжици сребърна вода се разтварят в 50 гр. вода преди ядене в продължение на 3 седмици.

Новият генератор за сребърна вода Dr.Silver NEW
[box type=“shadow“ ]За да не губите време и средства да купувате постоянно сребърна вода от аптеката, поръчайте сега НОВИЯ ГЕНЕРАТОР ЗА СРЕБЪРНА ВОДА Dr.Silver NEW.

С негова помощ ще изградите втора имунна система, тъй като получената сребърна вода е мощен и безопасен природен антисептик. Сребърната вода, получена с Генератора за сребърна вода Dr.Silver NEW унищожава повече от 700 вида болестотворни микроорганизми, вируси, гъбички и паразити, без да пречи на полезната микрофлора в човешкия организъм.

Ползите от употребата на сребърна вода, се знаят още от древността. Тя е 1750 пъти по-силен антисептик от карболовата киселина и 3,5 пъти по-силна от сублимата.

Среброто е единственият елемент, който освен, че не се натрупва в организма, няма и токсични дози.

За да отложите боледуването от различни видове възпалителни заболявания, поръчайте НОВИЯ ГЕНЕРАТОР ЗА СРЕБЪРНА ВОДА Dr.Silver NEW СЕГА. Обадете се на телефони 0885 49 20 82, 0877 90 45 79. Повече информация може да прочетете ТУК.[/box]

Течната диета,с бульона, чиято рецепта прочетохте малко по-горе трябва да се прави поне веднъж на 3-4 седмици, или да използвате бульона като препарат преди втория метод за отстраняване на присъстващата в тялото кандида.

2. Растителна диета (използвайте само пресни и задушени зеленчуци). Тя продължава от три до пет дни.

Поради факта, че няма да има прием на алкохол, захар и зърнени храни, да се отървете от кандидата ще бъде възможно много по-бързо. През този период е препоръчително да се консумират зеленчукови салати (от различни видове зеле, аспержи, броколи), които се подправят с изцеден лимонов сок или олио (ленено или от маслина).

Такива салати трябва да се ядат последователно със задушени зеленчуци (те трябва да бъдат леко задушени). В същото време е необходимо напълно да се изоставят онези зеленчуци, в които има голямо количество скорбяла (това са картофи, моркови, цвекло). Факт е, че те увеличават кръвната захар, което създава благоприятна среда и за разпространението на кандида.

И, разбира се, трябва да продължите дозирания прием на сребърната вода.

Етап номер 2

След отстраняването на токсините (както и страничните продукти от гъбичките) е необходимо да се пристъпи към подобряване на чревната микрофлора, като се прави всичко необходимо за поддържането на здравословно ниво. Диета е средство, което ще подобри апетита, ще елиминира желанието да се яде нещо сладко и ще доведе до нормализиране на микрофлората.

Диета предотвратява вредните последствия от наличието на кандидоза

Основните принципи на тази диета са:

– Пълното отхвърляне на храни, съдържащи големи количества въглехидрати (всички видове захарни храни, хляб, тестени, захар), както и алкохол. Тези продукти създават основата за по-нататъшното разпространение на кандидата в цялото тяло и влияят отрицателно върху имунната система. Ако имунната система е достатъчно функционална, само тя може да оптимизира растежа на кандида.

– Вместо това трябва да се ядат картофи (сладки), моркови, спанак, зеле (къдраво), броколи, магданоз, лимони и аспержи.

– Въвеждат продукти с високо съдържание на ензими (кисело мляко, кисело зеле и някои други) в ежедневната диета. Те допринасят за привеждане на микрофлората в добро състояние.

Необходимо е да се подготвите за това, че тази диета влияе без изключение върху гъбичките на кандида, премахва многобройните токсини от кръвообращението, поради което са характерни следните прояви:

– чести главоболия;
– чувство за пълна загуба на сила;
– виене на свят;
– проблеми с червата (запек, променлива диария и прекомерно образуване на газ);
– прекомерно изпотяване;
– периодична висока температура;
– синузит;
– признаци на простуда;
– обриви по кожата.

Всички те, в повечето случаи, траят не повече от една седмица. А това означава, че кандидата се елиминира от тялото.

Припомняме, че по време на очистването трябва да пиете нужното количество сребърна вода, за да отстраните присъстващите токсини.

За да направите процеса по-бърз, е препоръчително да ползвате сауна или по-често да си правите контрастни душове. И след две-три седмици енергията ще се върне при вас, тялото ще си възвърне лекотата, няма да има замайване, няма да има умора и безсилие, настроението ще бъде най-вече положително. Защото, редовната употреба на сребърна вода, както и предложения начин за очистване, водят до това.

Източник: online-detox.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да победите кандидозата с помощта на природни средства?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *