ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да преборим затлъстяването

Да преборим затлъстяванетоВземаме по 5 г от корени от серин, корен зарнастец и плодове от хвойна, по 10 г от мехурчесто водорасло и остролистна кайсия, 50 г стръкове от бял равнец, нарязваме билките на ситно и ги размесваме добре. Вземаме 2 чаени лъжички от сместа и ги варим във 2 чаени чаши вода 5-10 минути. Прецеждаме отварата. Пие се всеки ден след закуска по 2 чаени чаши топла отвара.

По 20 г предварително нарязани на ситно билки: корен селим, плод хвойна, мехурест фукус (или цистозира брадата), кора зарнастец, равнец. Смесваме ги добре. Правим отвара от 1 супена лъжица от семса и една чаша вода, като ги варим още 10 минути. Изсипват се по 2 или 3 чаши отвара на ден.

Вземаме по 40 г равнец и звъника и 20 г цистодира брада. Смесваме ги добре. Приготвяме отвара от 1 супена лъжица смес и чаена чаша вода. Пие се сутрин на закуска по 1 или 2 чаши топла отвара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *