Могат ли кайсиевите ядки да помогнат при рак?

Кайсиевите ядки са лек за рак! Ако това твърдение ви звучи прекалено категорично, тогава приемете, че те могат да бъдат и отлично профилактично средство срещу онкологичните заболявания

 

Как е възможно това? Има книга, която се казва „Светът без рак“ на Едуард Грифин. В тази книга авторът пише за откритие, което е известно на науката вече повече от тридесет години. Лек за различни ракови заболявания, метод за лечение на рак, но този метод е просто погребан от онези, които печелят от болестите на другите – всички знаем колко струват необходимите за лечение на онко болести лекарства.

Както обяснява Едуард Грифин, лекарството за рак съществува от доста време. Още повече – дори не е необходимо да се произвежда. Самата природа се грижи за присъствието му, хората просто не забелязват. Скрито е в най-обикновените кайсиеви ядки.

Кайсиевите ядки съдържат много витамин В17. Този витамин има много ценни качества за човешкото тяло. Освен факта, че витамин В 17 е отлично профилактично средство срещу появата на злокачествени тумори, той също така допринася за лечението, ако човек вече е болен от рак.

Но, за да се случи това полезният витамин В 17 трябва да е нужната за лечение и профилактика концентрация. С шепа кайсиеви ядки на ден това няма как да бъде постигнато.

Витамин В17 Complex е перфектното химиотерапевтично средство, което селективно действа върху клетките

Той работи като привлича раковите клетки, които съдържат бета-глюкозиди и ги унищожава, без да въздейства върху здравата тъкан.

Имуностимулаторът, който може да поръчате от ТУК има специфични свойства за предотвратяване и задържане развитието на рака. В допълнение, този продукт действа като обезболяващо, подобрява метаболитните процеси, забавя процеса на стареене.

Ето един от многото отзиви за продукта, които получаваме на редакционната поща:

[box type=“shadow“ ]Казвам се Цветанка Петрова, на 53 години. Преди 13 години бях диагностицирана с рак на гърдата – най-тежката, трета степен. Претърпях няколко операции, минах през Ада, едва ли не.

Жива съм, колкото благодарение на лекарите, толкова и на собствената си самоинициатива. Спазвам стриктна диета, взимам хранителната добавка витамин B17 с „Леатрил“, която има благоприятно действие върху имунитета. Не мисля и не правя нищо друго, освен онова, което е нужно, за да се боря със страшната болест. И успявам, засега… Единствената ми радост е малкия ми внук Росен, който сега е на 6 месеца.

На всички, които се борят със страшната болест рак искам да кажа само едно – доверете се на Природата. Лекарите може да помагат, но природата е тази, която дава живот.[/box]

Витамин B17 (Laetril, Amigdalin) е един от най-коментираните витамини през последните десетилетия. От химическа гледна точка, това вещество е съединение от две молекули захар (бензолдехид и цианид), наречено „амигдалин“, което се открива в кайсиевите семена. В Древен Египет и Китай горчивите ядки са били използвани като лекарство още преди хилядолетия. Независими изследвания показват, че племето Хунза в Хималаите никога не е боледувало от рак, докато родната им диета е била богата на просо и кайсии. Въпреки това, веднага след като са преминали на западна диета, много от жителите на това племе започват да страдат от рак. Значението на тези констатации не може да се пренебрегне.

Ефектът на полезните вещества в кайсиевите ядки върху раковите клетки надхвърля всички очаквания

Раковите клетки умират. Извадки от доклада на д-р Кребс (младши), прочетен в Лос Анджелис на годишната конференция за рака през 1989 година гласи: „Ракът е резултат от хронични метаболитни нарушения, което вече е очевидно днес. Това не е инфекциозно заболяване, причинено от бактерии или вируси. Това е болест, която е метаболитна по природа. Това е метаболитно нарушение.

Повечето метаболитни нарушения се основават на дисбаланс на витамини и минерали в нашето тяло

Никоя метаболитна болест в историята на човечеството не е била излекувана или предотвратена с нищо друго, освен с фактори, свързани и подпомагани от диетата, от онова, с което се храним. В миналото е имало много опустошителни смъртоносни болести, които сега са почти неизвестни. Те бяха предотвратени и неутрализирани, благодарение на храната. Източникът на тези заболявания се корени в хранителния дефицит на организма. Например, скорбутът можеше да унищожи човечеството преди няколко века. Скорбутът (авитаминоза) е болест, която може да разболее цяла полярна експедиция или да избие 50% от кръстоносците, например.

Това заболяване е напълно коригирано след като хората започват да си набавят по различен начин витамин С или аскорбинова киселина, което е пълноценен фактор в човешкото хранене. Това е предотвратило скорбутната епидемия. Вероятно сте добре запознати с факта, че Обединеното кралство е възвърнало господството си над всички морета, след като започва да се добавя лимон или сок от други цитрусови плодове към водата на моряците. Това премахва проклятието на скорбута от цялата английска флота.

Фармацевтичните индустрии са обезпокоени

Производителите на лекарства винаги са били притеснени от факта, че простият хранителен фактор може да предотврати заболяването, смъртността от която много висока. Но това е научната истина – семената на всички обичайни плодове (с изключение на цитрусовите плодове) съдържат витамин В17 – основният анти-раков витамин.

За да предпазите здравето си от онкологичните заболявания, както и за да си помогнете при вече съществуващи такива, опитайте се да ядете повече непреработени храни. Книгата на Е. Дж. Грифин съдържа подробна информация за изследванията на рака, които са били преустановени, както и мнения на големите учени, които са били арестувани, след като са започнали да говорят в подкрепа на употребата на витамин В17.

Симптоми на дефицит на витамин В17: повишена чувствителност към рак, умора

И нещо важно – не прекалявайте с ядките: те съдържат изключително опасно вещество – гликозид амигдалин. В стомаха това вещество се разделя с отделянето на синилна киселина (най-силната отрова). По-голямата част от гликозида се съдържа в семената на горчивия бадем – до 3.5%, а при ябълката – около 0.6%. Хидроциановата киселина блокира дишането на клетките и производството на енергия, и при доза от 60 мг. може да предизвика задушаване за секунди. Особено опасно е за децата. Има мнение че опасността от суровите ядки е силно преувеличена, тъй като общата концентрация на токсични вещества е много малка. Но във всеки случай, за да сте спокойни и сигурни в действието на полезния витамин В 17 – поръчайте Истинският витамин B17. Той пристига при вас в точната доза, удобна опаковка и подробна информация за употреба.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА ВИТАМИН B17: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Източник: pokornost.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.