Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кайсиеви ядки и витамин B17 помагат при рак?

Комбинацията от кайсиеви ядки и витамин B17 може да помогне при рак! Ако това твърдение ви звучи прекалено категорично, тогава приемете, че те могат да бъдат и отлично профилактично средство срещу онкологичните заболявания

витамин B17

Може ли комбинацията от кайсиеви ядки и витамин B17 да предотврати появата на рак? Или поне да е ефективна превенция срещу страшното заболяване?

Според резултатите от скорошно проучване, активните вещества на кайсиевите костилки имат противоракови свойства и подобряват детоксикацията на организма.

Известно е, че ядките на кайсиите приличат на бадемовите ядки. Пресните кайсиеви ядки са бели, а при изсушаване стават светлокафяви на цвят.

Те съдържат протеини (25%), въглехидрати (8%), масла (50%) и фибри. Маслото от кайсиеви ядки може да се използва както за готвене, така и в козметологията (масло за тяло, крем за лице, балсам за устни, етерично масло и др.) Самите ядки се използват в различни хранителни продукти, например при печене или за приготвянето на конфитюр от кайсии.

Освен това маслото от кайсиеви ядки съдържа голямо количество есенциални мастни киселини

Те са необходими за човешкото здраве, но не се синтезират от човешкия организъм и затова трябва да се набавят с храната или чрез хранителните добавки.

Учените са идентифицирали два основни типа незаменими мастни киселини в маслото от кайсиеви ядки — линолова (омега-6) и алфа-линоленова (омега-3).

Заслужава да се отбележи, че линоленовата киселина играе важна роля за нормалното функциониране на мозъка, както и за растежа и развитието на тялото като цяло. Мастните киселини стимулират доброто състояние на кожата и растежа на косата, регулират метаболизма, поддържат здравето на костите и репродуктивната система.

Кайсиевите ядки не съдържат значително количество витамини и минерали. Кайсиевото масло обаче е богато на витамин Е

Учените обаче предупреждават, че определено съединение – амигдалин, съдържащо се в костилките на кайсиите – може да се трансформира в цианид в тялото в такова количество, че да повлияе неблагоприятно на човешкото здраве. При прекомерна употреба на кайсиеви ядки съществува висок риск от отравяне с цианид. Проучванията показват, че 0,5-3,5 милиграма цианид на килограм телесно тегло може да бъде потенциално смъртоносно.

Някои експерти смятат, че амигдалинът, който се съдържа в костилките на кайсиите, е в състояние да атакува раковите клетки и по този начин да намали риска от развитие на онкологична патология

Амигдалинът се съдържа не само в костилките на кайсиите. Намира се и в други плодове, включително ябълки, череши, сливи и праскови. Амигдалин може да се намери и в растения като детелина, сорго и боб.

През 2006 г. проучване от катедрата по физиология в университета Kyung Hee в Южна Корея изследва ефектите на екстракта от лаетрил върху раковите клетки на простатата при хора. Екстрактът значително насърчава апоптозата (програмирана клетъчна смърт) на тези ракови клетки. Учените са стигнали до извода, че амигдалинът може да се превърне в ценен естествен елемент при лечението на рак на простатата.

С помощта на това вещество – витамин B17 или амигдалин, могат да бъдат унищожени патологичните клетки на човешкото тяло, включително и раковите

Механизмът на неговото действие е следният: витаминът се привлича от туморните клетки и ги унищожава, докато здравата тъкан не се уврежда.

Как е възможно това? Факт е, че всяка молекула B17 съдържа циановодородна киселина, която е отрова. Но за да стане отровата опасна за тялото, молекулата трябва да бъде разбита. Това може да стане само с помощта на специален протеин, чието съдържание в здравите тъкани е нищожно, но в раковите клетки го има в изобилие. В резултат на това, когато витамин B17 навлезе в раковите клетки, неговата молекула, съдържаща токсично вещество, се отваря, причинявайки смъртта на тумора и здравите клетки функционират както обикновено. Разбира се, дори човек да няма рак, при разграждането на амигдалина в червата се отделя циановодородна киселина, която навлиза в кръвта.

Страховете на лекарите са преувеличени

Много деца ядат кайсиеви ядки и не умират или дори не се разболяват от това. Навлизането на токсични вещества в тялото в малки дози ни предпазва от инфекции и паразити. Отбелязваме обаче, че традиционните методи не могат да бъдат 100% ефективни.

Най-вероятно този продукт осигурява умерени ползи при онкологични патологии, както показват лабораторните изследвания. В крайна сметка няма дим без огън! Може би има смисъл да се опитват кайсиевите ядки в комбинация с други методи за лечение на рак, а в комплексната терапия те ще доведат до определен резултат под формата на облекчаване на състоянието на пациента, забавяне на прогресията на патологичния процес и увеличаване на вероятността от окончателен успех в борбата с рака.

Заслужава си да се разгледа и информацията, която е публикувана в книга със заглавие „Светът без рак“ на Едуард Грифин

В тази книга авторът пише за откритие, което е известно на науката вече повече от тридесет години. Съществува лек за различни ракови заболявания, метод за лечение на рак, но този метод е буквално погребан от онези, които печелят от болестите на другите – всички знаем колко струват необходимите за лечение на различните онко болести лекарства.

Както обяснява Едуард Грифин, лекарството за рак съществува от доста време. Още повече – дори не е необходимо да се произвежда. Самата природа се грижи за присъствието му, хората просто не забелязват. Скрито е в най-обикновените кайсиеви ядки.

Кайсиевите ядки съдържат витамин B17. Този витамин има много ценни качества за човешкото тяло. Освен факта, че витамин B17 е отлично профилактично средство срещу появата на злокачествени тумори, той също така може да допринесе за лечението, ако човек вече е болен от рак.

Но, за да се случи това полезният витамин B17 трябва да е нужната за лечение и профилактика концентрация. С шепа кайсиеви ядки на ден това няма как да бъде постигнато

Новият B17 Комплекс Форте е имуностимулатор, който има специфични свойства за предотвратяване и задържане развитието на рака. В допълнение, този продукт действа като обезболяващо, подобрява метаболитните процеси, забавя процеса на стареене.

Ето един от многото отзиви за продукта, които получаваме на редакционната поща:

Казвам се Цветанка Петрова, на 53 години. Преди 13 години бях диагностицирана с рак на гърдата – най-тежката, трета степен. Претърпях няколко операции, минах през Ада, едва ли не.

Жива съм, колкото благодарение на лекарите, толкова и на собствената си самоинициатива. Спазвам стриктна диета, взимам хранителната добавка витамин B17, която ми действа благоприятно. Не мисля и не правя нищо друго, освен онова, което е нужно, за да се боря със страшната болест. И успявам, засега… Единствената ми радост е малкия ми внук Росен, който сега е на 6 месеца.

На всички, които се борят със страшната болест рак искам да кажа само едно – доверете се на Природата. Лекарите може да помагат, но природата е тази, която дава живот.

Витамин B17 (vitamin B17, Laetril) е един от най-коментираните витамини през последните десетилетия. От гледна точка на химията, това вещество е съединение от две молекули захар (бензолдехид и цианид), наречено „амигдалин“, което се открива в кайсиевите семена. Още преди хилядолетия, в Древен Египет и Китай горчивите ядки са били използвани като лекарство. Независими изследвания показват, че племето Хунза в Хималаите никога не е боледувало от рак, тъй като диетата им е била богата на просо и кайсии. Въпреки това, веднага след като са започнали да се хранят с онова, което хората на Запад обичат да похапват, много от жителите на племето започват да страдат от рак. Значението на тези констатации не може да се пренебрегне.

Ефектът на полезните вещества в кайсиевите ядки и витамин B17 върху раковите клетки надхвърля повечето очаквания

Раковите клетки умират. Извадки от доклада на д-р Кребс Младши, прочетен в Лос Анджелис на годишната конференция за рака през 1989 година гласи: „Ракът е резултат от хронични метаболитни нарушения, което вече е очевидно днес. Това не е инфекциозно заболяване, причинено от бактерии или вируси. Това е болест, която е метаболитна по природа. Това е метаболитно нарушение.

Повечето метаболитни нарушения се основават на дисбаланс на витамини и минерали в нашето тяло

Никоя метаболитна болест в историята на човечеството не е била излекувана или предотвратена с нищо друго, освен с фактори, свързани и подпомагани от диетата, от онова, с което се храним. В миналото е имало много опустошителни смъртоносни болести, които сега са почти неизвестни. Те бяха предотвратени и неутрализирани, благодарение на храната. Източникът на тези заболявания се корени в хранителния дефицит на организма. Например, скорбутът можеше да унищожи човечеството преди няколко века. Скорбутът (авитаминоза) е болест, която може да разболее цяла полярна експедиция или да избие 50% от кръстоносците, например.

Това заболяване е напълно коригирано след като хората започват да си набавят по различен начин витамин С или аскорбинова киселина, което е пълноценен фактор в човешкото хранене. Това е предотвратило скорбутната епидемия. Вероятно сте добре запознати с факта, че Обединеното кралство е възвърнало господството си над всички морета, след като започва да се добавя лимон или сок от други цитрусови плодове към водата на моряците. Това премахва проклятието на скорбута от цялата английска флота.“

Фармацевтичните индустрии са обезпокоени

Производителите на лекарства винаги са били притеснени от факта, че обикновеният хранителен фактор може да предотврати заболяване, смъртността от което много висока. Но това е научната истина – семената на всички обичайни плодове (с изключение на цитрусовите) съдържат витамин B17 – основният анти-раков витамин.

За да предпазите здравето си от онкологичните заболявания, както и за да си помогнете при вече съществуващи такива, опитайте се да ядете повече непреработени храни. Книгата на Е. Дж. Грифин съдържа подробна информация за изследванията на рака, които са били преустановени, както и мнения на големите учени, които са били „заглушени“, след като са започнали да говорят в подкрепа на употребата на витамин B17.

Симптоми на дефицит на витамин В17: повишена чувствителност към рак и почти непрекъсната умора

И нещо важно – не прекалявайте с ядките: те съдържат изключително опасно вещество – гликозид амигдалин. В стомаха това вещество се разделя с отделянето на синилна киселина (най-силната отрова). По-голямата част от гликозида се съдържа в семената на горчивия бадем – до 3.5%, а при ябълката – около 0.6%. Хидроциановата киселина блокира дишането на клетките и производството на енергия, и при доза от 60 мг. може да предизвика задушаване за секунди. Особено опасно е за децата. Има мнение че опасността от суровите ядки е силно преувеличена, тъй като общата концентрация на токсични вещества е много малка. Но във всеки случай, за да сте спокойни и сигурни в действието на полезния витамин В 17 – поръчайте Новият B17 Комплекс Форте. Той пристига при вас в точната доза, удобна опаковка и подробна информация за употреба.

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА Новият B17 Комплекс Форте: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Източник: pokornost.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *