БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

НАТАНАЛ / NATANAL

Съдържа воден извлек от чесън, мащерка, джоджен, чубрица, босилек, широколистен живовлек, маточина, както и натриев бензоат и калиев сорбат

Предназначение

натаналСиропът без алкохол НАТАНАЛ е натурален продукт, подпомагащ лечението на тежки заболявания, включително онкологични. Приемът му укрепва имунната система, детоксикира и стабилизира антиоксидантната защита; ограничава риска от злокачествена трансформация на клетките.

Сиропът е доказано средство за предпазване на гръбначния мозък, за балансирано кръвотворене при химио- и лъчева терапия.

НАТАНАЛ има противовирусно действие; ефикасен при лечението на гъбични и бактериални инфекции. Предпазва от съсирване на кръвта, понижава стойностите на холестерола и кръвната захар. Съдейства за преодоляването на заболявания на стомашно-чревния тракт като язва, гастрит и колит; стимулира клетъчното деление и растеж в здравословни параметри.

Как се приема

Сиропът НАТАНАЛ се приема непосредствено преди хранене или 1-2 часа след това. Това може да се прави до 8 пъти дневно; интензивността и дневната доза зависят от заболяването на пациента. Определената еднократна доза се смесва с 30-50 мл вода. Задължително е след това да се изпият 200 г течности – мляко, чай, бульон, сок, вода.

За укрепване на имунната система, за профилактика: сутрин и вечер по 1 до 3 супени лъжици, при спазване на общите правила. Дозата се определя индивидуално, в зависимост от възрастта и телесното тегло.

За лечение на болести на дихателната система: дневна доза от 4-5 мл на килограм телесно тегло; общото количество е за два приема – сутрин и вечер. Комбинира се с нестероидни противовъзпалителни и мултивитамини.

При грип – първи симптоми: след консултация с личния лекар се предприема лечение с ударни дози. Схемата: през половин час се приема по половин флакон от 100 мл, общо два флакона. Тази процедура се изпълнява вечер преди лягане.

За спиране на хрема: сиропът се разрежда с преварена вода в пропорция 1:3 и получената течност се използва за промивка на носовата кухина. Препоръчително е да се правят 3-4 промивки дневно в рамките на 2-3 дни, като едновременно се приема вътрешно и профилактичната доза.

При ракови заболявания в ранен стадий: дневна доза от 3 мл на килограм телесно тегло, разделена на четири приема през равни интервали от време.

При напреднало онкологично заболяване дневната доза се изчислява на база 4-6 мл на килограм тегло, разпределена за 6-7 приема.

За пациенти с рак в терминален стадий: дозата се изчислява индивидуално, като стандартът е не по-малко от 7-8 мл на килограм; приема се през два часа. Ако пациентът не е в състояние да приема по-голямо количество, през час се дават по 1-2 супени лъжици сироп. Смисълът на тази терапия е да се облекчи критичното състояние на болния.

Деца над 2 години могат да приемат дневно от една чаена лъжичка до 2-3 супени еднократно; дозата се определя в зависимост от възрастта и състоянието.

При тежки заболявания, химио- и лъчева терапия дневната доза е 3-5 мл за килограм, разпределена по равно за 3-5 приема през равни интервали от време.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции към някои от растителните компоненти; реакциите могат да се изразят в сърбеж, обриви или/и дихателни проблеми, оток на лицето и гърлото, особено при интензивен прием.

При прием на високи дози е възможно да прояви антикоагулиращ ефект или да усили подобен, ако едновременно се вземат и нестероидни противовъзпалителни.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Да не се приема при алергия към чесън или друга растителна съставка, включена в сиропа.

Продуктът е противопоказан за деца под двегодишна възраст. При бременност и кърмене е задължителна консултация с лекар, ако потребителят желае да използва сиропа профилактично.

Взаимодействие с други медикаменти

Продуктът може да се взема едновременно с нестероидни противовъзпалителни и мултивитамини след консултация с лекар.

Всяко лекарствено съвместяване задължително се анализира от лекуващия преди началото на приема.

________

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за флакон от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *