Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

УРОСТАБ / UROSTAB caps.

Съдържа сухи екстракти от червена боровинка – лист; листа от бреза, корен от магданоз, стръкове лайка, суха маса от бобени шушулки, натриев и калиев цитрат, колоиден магнезиев стеарат, силициев диоксид, оцветители

Предназначение

уростабКапсулите УРОСТАБ от Адифарм са ефикасно средство за овладяване на възпалителни процеси на отделителната система; полезни при подагра и камъни в бъбреците, при инфекции с патогенни микроорганизми.

УРОСТАБ се препоръчва при диагнози като цистит, пиелонефрит, уретрит; при уроинфекции – включително рецидивиращи; при състояния със задържане на урината – от камъни в бъбреците или от хиперплазия на простатата.  Дава се като част от терапия след премахване на камъни в бъбреците и като профилактика срещу рецидиви. Прилага се паралелно с антибиотици при лечение на уро-възпаления; предпазва от проникването на патогени при катетризирани пациенти.

Растителните компоненти в продукта упражняват противовъзпалително, антимикробно и диуретично действие, като по този начин съдейства за оздравяването на засегнати зони от отделителната система. Продуктът алкализира урината и  ограничава синтеза на пикочна киселина – така се намалява рискът от образуване на бъбречни камъни.

Цитратите – калиев и натриев,  подпомагат поддържането на Рн на урината в норма и така ограничават колонизирането на отделителната система от патогенни микроорганизми. Благодарение на тези условия протича очистване и възстановяване на уро-тракта; потискат се огнищата на възпаление; намалява опасността от образуване на песъчинки и камъни или отпада рискът от нараняване и нова инфекция след изхвърлянето им.

УРОСТАБ допринася за бърза регенерация на лигавиците в системата след хирургични интервенции.

Как се приема

Капсулите УРОСТАБ се приемат най-често до три пъти дневно, по 1-2 броя, според препоръките на лекуващия. Поглъщат се цели – без да се дъвчат или разтварят, с чаша вода по време на хранене.

Цитираният лимит на дневния прием – 6 капсули, не бива да се надвишава. Продуктът се дава в подходящи дози на бременни, кърмачки и деца.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е приемът на капсулите да причини реакции на непоносимост към някой от растителните компоненти. При прояви от рода на обриви, оток на лицето или гърлото, смущения в дишането и преглъщането трябва да се прекрати приемът и да се потърси медицинска помощ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

УРОСТАБ не се използва при известна алергия към някоя от съставките, или при реакции на непоносимост при започнала терапия.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на продукта, които са предизвикали негативни ефекти върху здравето на пациент.

Усреднена цена в аптеките – 16 лв за опаковка от 30 капсули

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *