ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да победим ларингита

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 бял оман, репеи, глухарче и коприва и по 60 г бяла бреза шарена теменуга и риган. 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 г вряща вода. Врят 10 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 60 г, 20 минути преди храна. Същото количество, един час след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г исландски лишеи, корени от бял оман, корени от кръвен здравец, стръкове от хвощ, и стръкове от камшик. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г хладка вода. Врят 15 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша, 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корен от кръвен здравец, стръкове от камшик и стръкове от синя тинтява и 60 г коренища от пирей. 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 г вряла вода. Вари се 7 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г, 4 пъти на ден 30 минути преди хранене подсладена с мед.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *