ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си тинктура за подобряване на имунитета (рецепта от д-р Ричард Шулц)

Един от най-добрите билкари и автор на популярни книги за здравословно хранене в света, д-р Ричард Шулц, предлага рецепта за мощен природен антибиотик, който успешно лекува почти всички възпаления и инфекции


Пикантната тинктура на д-р Шулце е помогнала на много пациенти да излекуват вирусни, бактериални, паразитни и гъбични заболявания. Тинктурата укрепва имунната система, стимулира кръвообращението и очиства кръвта.

Не е изненадващо, че тази тинктура е толкова ефективна. Тя съдържа естествени съставки, които имат анти-вирусни, анти-бактериални и анти-гъбични свойства. Освен това, редовната употреба на тинктурата подобрява храносмилането и защитните сили на организма.

Ето какво ще ви е нужно, за да направите пикантната тинктура на д-р Ричард Шулц

СЪСТАВКИТЕ

700 мл естествен ябълков оцет
100 грама прясно смлян пипер
500 грама лук (червен лук)
500 грама чесън
500 грама хрян
250 грама джинджифил

ПОДГОТОВКА

1. Измийте и нарежете фино всички съставки, които позволяват това. Не забравяйте да облелите джинджифила, както и да почистите лука и чесъна.

2. За нарязването и смесването може да ползвате блендер. След като сместа е готова, прехвърлете я в стъклен буркан.

3. Напълнете буркана с ябълков оцет. 2/3 от съда трябва да е пълен със съставките, а останалата част от пространството – с ябълков оцет.

4. Оставете на хладно за период от 2 до 4 седмици.

5. Прецедете през тензух. По този начин ще имате на разположение готовата тинктура.

6. Съхранявайте я в непрозрачна бутилка (буркан), за да я предпазите от светлината. Най-добре я сложете в хладилник, на долния рафт, където не е чак толкова студено.

Ароматът на тинктурата е много силен и остър! Не я вземайте на празен стомах и започнете терапията с нея само с една чаена лъжичка през ден. За подобряване на вкуса може да добавите естествен мед.

Обичайно се взима се по 1 супена лъжица от тази смес дневно, за подобряване на имунитета. Ако се разболеете, вземете по 1 супена лъжица тинктура 5-6 пъти на ден.

Чесън, лук, джинджифил, лют пипер – всички тези продукти не само засилват имунитета, но и са страшни противници на мазнините. Затова смъкването на няколко сантиметра от талията, докато взимате тинктурата на д-р Ричард Шулц е желан бонус от много жени.

Източник: takprosto.cc

Боринал имунитет
БОРИНАЛ – за силен имунитет и защита от вируси

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *