Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Универсални рецепти за бъбречни заболявания

1 килограм лешници да се изчистят от черупките и ядките да се варят в литър и половина вода на тих огън, докато течността остане 1 литър. Да се пие след прецеждане 3 пъти дневно по 1 винена чаша преди храна.

Да се счупят 30 лешника и заедно с черупките да се варят в литър и половина вода, докато водата остане на половина. След изстиване отварата да се прецеди и 3 пъти дневно половин час преди хранене да се изпива по 1 ракиена чашка.

В 1 чаена чаша армея да се разбърка една супена лъжица зехтин. Да се изпива сутрин на гладно в продължение на 20 дни.

Да се изцеди 1 лимон и да се разбърка с 2 супени лъжици зехтин. Да се пие всяка сутрин на гладно в продължение на 30 дни. 3 килограма зрели трънки да се посипат с 1 килограм захар и да се държат така 7 или 6 дни, като всеки ден се разбъркват по няколко пъти. След седмица да се пие по 1 кафена чашка от получения сок сутрин и вечер преди хранене. Да се прави 40 дни.

Да се смели 1 килограм соя. Брашното хубаво да се разбърка с 1 килограм захар. Да се яде по 1 супена лъжица 3 пъти на ден преди хранене.

1 чаена лъжичка ситно нарязана кора от бяла бреза да се накисне за 8 часа в 500 г студена вода. След това да се прецеди, без да се вари. Това е дозата за 1 ден, която трябва да се изпие на няколко пъти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *