ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тиква при проблеми с щитовидна жлеза

При проблеми с щитовидна жлеза, използвайте тиква. Тя е известна с лечебните си свойства и наистина помага при проблеми с щитовидната жлеза казват лекарите. Доста проучвания показват, че веществата в тиквата могат да се отразят добре при хора, които имат болна щитовидна жлеза и нарушен хормонален баланс. Известна също като кратуна или каду, тиквата е зеленчук, който има редица супер хранителни вещества! Не само богати на вкус, тиквените и тиквените семки могат значително да помогнат за подобряване на функцията на щитовидната жлеза в тялото. В тази статия сме избрали за вас лесна рецепта:

В 300 грама настъргана сурова тиква се слагат 3 супени лъжици зехтин и се разбъркват. Престояват 2-3 часа. Разстила се на марля и се прави компрес на гушата вечер преди лягане и остава до сутринта. На другата вечер се повтаря и така 15 дни.

тиква
Тиквата помага при проблеми с щитовидната жлеза

Също така, ако имате проблеми с щитовидната жлеза, може да използвате алтернативното лечение с чая Ти Лайф, за който може да прочетете повече от линка.

 

ти лайф
Ти Лайф помага при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Тиква при проблеми с щитовидна жлеза

  1. Pingback: 20те най-добри лечебни растения – 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *