3 начина да се справим с проблемните жлъчни пътища

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама листа от коприва, корени и листа от глухарче, стръкове от жълт кантарион, корени от тинтява и цвят от лайка. 1 равна супена лъжица се залива с 250 грама вряща вода. Кисне 1ч5 минути и се прецежда. Пие се по една винена чаша 2 пъти дневно като подсладен чай.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама стръкове червен кантарион, листа от мента и стръкове от пелин. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 1 чаена чаша вряща вода. Кисне 5 минути и се прецежда. Пие се при болки по една чаена чаша неподсладен топъл чай.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 грама корени от змийско мляко, стръкове от росопас и цвят от лайка, по 20 грама листа от маточина, листа от мента, плод от резене и плод от кимион. 2 чаени лъжички от сместа се заливат с 250 грама вряща вода. Вари се на тих огън 3 минути, кисне 15 минути и се прецежда. Пие се сутрин и вечер по една винена чаша топъл неподсладен чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *