ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уред от секретна космическа програма лекува болките в гърба (намира се в пловдивска болница)

Терапията с новия уред се провежда в отделението по физикална и рехабилитационна медицина в „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив

 болките в гърба
Модерният уред има почти джобен размер. Странно, но факт – нещо, което може да се държи с една ръка е в състояние да избави хората от най-разпространените болки – болките в гърба.

Днес болката в гърба не подбира пол и възраст. Затова и учените отделят все повече време, средства и усилия за разработването на нови уреди, лекарства и терапии.

Старши рехабилитаторът във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив – Костадин Димитров не пести суперлативите за модерният уред, който вече е помогнал на много хора.

Терапията с уреда е вид модерно, но и нетрадиционно лечение. Добрите резултати от това лечение са факт заради отличната симбиоза между съвременна модерна технология и древното лечителско изкуство на изтока.

Уредът, който лекува болка в гърба, е разработен като част от секретна руска програма. Той е бил предназначен да поддържа здравето на космонавтите в открития Космос. Руските учени са го нарекли Скенар. Днес космическата програма вече не е секретна, затова и уредът се ползва в цял свят. Той става достъпен след демократичните промени в Русия. Всеки, който има нужда да подобри мобилността и здравето на гърба може да се възползва от иновативната джаджа.

С помощта на уреда Скенар се извършва терапия, която мобилизира възстановителни способности на организма. След няколко сеанса се засилват обменните процеси и енергийния баланс. Апаратът е приложим при болести на опорно-двигателния апарат, на периферната и вегетативната нервна система, при невралгии и неврити, при дископатии, цервикоартрози и различни по произход болки в гърба.

За по-големия комфорт на болните, както и за по-ефективно лечение, уредът се настройва индивидуално за всеки пациент

Скенар терапията въздейства енергийно върху тялото и неговите органи и системи. Освен че отнема болката, терапията с уреда Скенар повишава устойчивостта и дава сили на имунитета. Така се постига бързо възстановяване след стрес, дълго боледуване, физическо и умствено натоварване. Ефектът настъпва бързо, тъй като се постига хармония и баланс на енергийната система, премахват се блокажите, повишава се жизненият тонус.

Скенар терапията може да се прилага както на много възрастни пациенти, така и на деца

Началникът на отделението по физиотерапия д-р Илияна Матеева подчертава, че най-важното е лечебното заведение да разполага с подготвени специалисти, за да може да се ползва ефективно уреда. В „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив има сертифицирани терапевти от Асоциация „Скенар България“ с повече от 10-годишен опит.

Ето и координати на болницата

Адрес: гр. Пловдив
бул. Васил Априлов 20
вход и от ул. Филип Македонски 37, ет. 4, блок А

Регистратура и централа
тел.: 032 64 46 33
тел./факс: 032 99 00 07

Спешен приемен кабинет: 032 65 66 00

Медицинска онкология: 0877 895 360
Неврология: 0879 444 779
Педиатрия: 0877 491 701

e-mail: mbal@centralhospital.bg

www.centralhospital.bg

Източник: credoweb.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *