ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Има начин как да излекуваме астма чрез нетрадиционни методи!

Астмата може да бъде излекувана чрез нетрадиционните методи-  чрез Мащерка, древни рецепти или по метода на Доктор Батмангелиджа

Астмата се проявява чрез пристъпи на задушаване, задуха, образуване на храчки в бронхите. Появата на това заболяване значително влошава качеството на живот

Как да излекуваме астма по метода на Доктор Батмангелиджа

Доктор Батмангелиджа
Доктор Батмангелиджа твърди, че истинската нужда на организма от вода не се проявява само чрез сухота в устата или усещане за жажда. Локалното обезводняване на части от тялото може да доведе до поява на различни болести, включително бронхиална астма.

Според иранския лекар Ф. Батмангелиджа, дехидратацията на човешкото тяло и развитието на бронхиална астма са два процеса, които са пряко свързани един с друг. Това откритие, лекарят е направил съвсем случайно, докато е бил в ареста. Той успява да излекува много силна болка в корема на съквартиранта му, предлагайки му да пие няколко чаши чиста вода. Интересувайки се от ефекта, лекарят написва голям брой научни статии за лечебните свойства на водата.

Лечението по метода на Доктор Батмангелиджа не включва само утоляване на жаждата за вода. Необходимо е да се спазва определена схема: да се пият по 2 чаши вода преди хранене и 1 чаша 2 часа и половина след това. По време на лечението не е желателно да се приемат алкохол и напитки, съдържащи кофеин, тъй като те допринасят за дехидратацията.

Друг важен момент е, че за да се нормализира баланса на микроелементите в организма, трябва да се приема обикнобена сол, която след спазването на този метод да се поставя кристалче сол под езика. Количеството на минерали и витамини, които приемате трябва да се увеличат.

Следвайки метода на доктор Батмангелиджа, може да видите, че осолената вода пречиства белите дробове от слуз и храчки, спира се сухата кашлица.

Вземете солена вода и пречистена вода в съотношение 3:1. Тоест три дни приемате солена вода, 1 ден пречистена. Изглежда, че комбинирането на леко осолена вода и след това на пречистена е абсурдно. Това обаче не е така. Практиката показва, че това са двата елемента на един общ метод на лечение, който подобрява хидрататaцията и пречиства тялото от алергени.

солена вода
Подсолената вода се приготвя така: половина чаена лъжица сол се разтваря в 10 чаши вода.

Можем да излекуваме астма и чрез народни средства

Една древна рецепта значително подобрява състоянието на пациент с астма. Необходимо е да се смесят следните съставки:
–Сок от алое
–Мед
–Сок от зрели картофи
–Сок от репички
–Водка
От всеки компонент се взимат по 200мл. Сместа се поставя на тъмно място в продължение на 3 дни. Периодично се разклаща. Препоръчителната доза е една супена лъжица 3 пъти на ден. Въпреки че това средство се характеризира с неприятен вкус, неговата висока ефективност намалява острите симптоми на заболяването в продължение на 2 години.
*Ако сте алергични към мед, той може да се замени със захар.

При пристъпи на астма- лечение с Мащерка

мащерка
Този метод на лечение не се препоръчва за бременни жени.

Това лечебно растение се използва широко в народната медицина при голям брой заболявания. При астма Мащерката помага чрез отхрачващото си действие. За да се облекчи състоянието на пациента, се използва следното предписание:
–Налейте 2 чаени лъжици нарязани билки в 200 мл вряла вода.
–Оставете сместа за половин час.
–Приемайте сместа половин час преди хранене по 1/3 чаша.

Отзиви от пациенти:
Александър, 25 години: „При пристъп на задушаване и когато нищо не ми помага- Мащерката идва на помощ. Една чаена лъжичка от нея в 200мл гореща вода я оставям да постои 5-20 минути. Единствено това ми помага.“

Лиа, 52 години:След приема на водата по метода на Доктор Батмангелиджа, дишането става по-леко, нямам следи от признаци на астма, свалих 4 килограма, усещам гъвкавост на тялото си. Продължавам да пия необходимото количество вода и да ям сол, за да чувствам, че тялото все още работи по нормален начин. Астмата не е болест, тялото иска вода!“

Източник: https://www.ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *