ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Един правилен подход при хроничен гастрит

Смесват се по 2 части листа от мента и корени от ревен и по 1 част семена от копър и стръкове от бял равнец. 10 грама от сместа се залива с 0,5 литра студена вода. Престоява 8 часа, кипва се за 5 минути, охлажда се, отцежда се и се пие по 100 мл 2-3 пъти на ден преди хранене. Продължителността на лечението е 5-7 дни.

Смесват се по 2 части стръкове от риган и кори от зърнастец, по 1 част листа от коприва и жиловлек и 3 части цвят от лайка. 10 грама от сместа се залива с 0,5 литра вода и се кипва за 10 минути. Отцежда се и се пие по 1/3 чаена чаша 3 пъти на ден след храна в продължение на седмица.

Смесват се 4 части цвят от жълт смил, по 2 части стръкове от жиловлек и листа от градински чай, 1 част корен от ревен и 3 части цвят от невен. 5 грама от сместа се залива с 300 мл вода. Вари се 5 минути, престоява 4-5 часа и се пие по 100 мл 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *