Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кисела ябълка помага при анемия

1 кисела ябълка да се набоде с железни гвоздеи и да се държи така 24 часа. После гвоздеите да се извадят и ябълката да се изяде. Това да се прави в продължение на 40 дни.

Да се ядат в големи количества моркови, магданоз и сурова коприва. Преди всяко ядене болният да изяжда по една чаена чаша прясно счукана коприва, смесена с 15 счукани ореха и 1 супена лъжица захар. Да се преви в продължение на 1 месец.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от върбинка и корени от глухарче, 20 г стръкове от червен кантарион, 25 г листа от орех, 60 г стръкове от жълт кантарион и 100 г коренища от кръвен здравец. 2 супени лъжици от сместа се вари на тих огън 10 минути в 500 г вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 75 г, подсладена с 1 чаена лъжичка мед 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *